Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Συναντήσεις του Δ.Σ. του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
Συναντήσεις του Δ.Σ. του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Συναντήσεις του Δ.Σ. του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Σε προγραμματισμένες συναντήσεις προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 προκειμένου να προετοιμάσει την επόμενη μέρα για την ομάδα.

Η τριμελής , αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Δ.Σ Τσεκούρα Νικόλαο και τα μέλη Κάβουρα Νικόλαο και Μεταφτσή Αλέξανδρο είχε συνάντηση αρχικά στο Υφυπουργείο Αθλητισμού με τον διευθυντή του Γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού Φιλιππούση Ιάκωβο, στην οποία παρέστησαν και ο νομικός σύμβουλος του Υφυπουργείου κ. Παπασπύρου Δημήτριος (αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού) και ο ειδικός σύμβουλος του υφυπουργού Κατραχούρας Γεώργιος, με τους οποίους συζήτησαν διεξοδικά το δημιουργηθεί πρόβλημα και από κοινού αποφασίστηκε να αποσταλεί υπόμνημα προς το νομικό τμήμα του Υφυπουργείου, προκειμένου να υπάρξει έγγραφη γνωμοδότηση για τα αναφερόμενα ερωτήματα, που αφορούν τη συνέχεια του σωματείου, την κατηγορία που αυτό δύναται να αγωνισθεί και ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν ώστε όταν επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες να μην έχει τον βραχνά των οικονομικών υποχρεώσεων, όπως επίσης να γίνει συνάντηση, με μέριμνα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με την .

Στη συνέχεια υπήρξε συνάντηση με το νομικό σύμβουλο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Σιώζο ενώ είχε συναντήσεις και με έγκυρο δικηγορικό , εξειδικευμένο σε αθλητικά ζητήματα, το οποίο και εξουσιοδοτήθηκε από την διοίκηση του ερασιτέχνη να κινεί όλες τις διαδικασίες.

Επαφές έγιναν και με την ομάδα του Εργοτέλη, με την οποία θα γίνει συνάντηση στο άμεσο μέλλον, προκειμένου να έχουν κοινή πλεύση σε όλη αυτή την περιπέτεια που περνούν οι σύλλογοι.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συνεδρίασε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Να σταλούν προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού, προς την Επαγγελματικού Αθλητισμού και προς την ΕΠΟ.
  • καλεί τους φίλους της ομάδας να εγγραφούν μέλη στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό .

    Η εγγραφή γίνεται καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 18.00 έως τις 20.00 στα γραφεία του Συλλόγου στη θύρα 6 του με το ποσό των 20 ευρώ για όλη τη χρονιά .

  • Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι ουδεμία σχέση έχουν με πολιτικές σκοπιμότητες και εκείνο που τους ενώνει όλους είναι η για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ και η προσδοκία να ζήσουν τις χαρές του παρελθόντος και γρήγορα .

  • Τιμούμε και αναγνωρίζουμε σε όλους όσους πέρασαν από το ποδοσφαιρικό τμήμα την τους και την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους θέλουμε όλους κοντά μας

  • Θα συσταθεί επιτροπή από γνωστά μέλη της Ολυμπιακής οικογένειας και από όλα τα αθλήματα που δραστηριοποιούνται στο Σύλλογο προκειμένου να προετοιμάσει σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 80 χρόνων της ιστορικής ομάδας, το 2017 .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Γαστροσκοπήσεις -κολοσκοπήσεις στη  Σκόπελο #Γαστροσκοπήσεις - https://t.co/8WIXIwqx5x -

  • Στα "κόκκινα" ο #υδράργυρος #υδράργυρος - https://t.co/pxt6tJsiYP -

  • Μετεγγραφή Ντουάρτε Βαλέντε στον Ολυμπιακό Βόλου #ΝτουάρτεΒαλέντε - https://t.co/hBKb9m129T -

"Αλιεύοντας" την είδηση