Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συνάντηση προέδρου της ΕΠΣ Θεσσαλίας με τη διοίκηση της ΕΠΟ
Συνάντηση προέδρου της ΕΠΣ Θεσσαλίας με τη διοίκηση της ΕΠΟ

Συνάντηση προέδρου της ΕΠΣ Θεσσαλίας με τη διοίκηση της ΕΠΟ

Συνάντηση του προέδρου της ΕΠΣ Θεσσλίς με τη της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Η διεξήχθη σε πολύ καλό , καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας είχε την ευκαιρία να γνωρίσει δια ζώσης την της Ομοσπονδίας και να τους εκθέσει την παγιωμένη επιθυμία όλων των σωματείων της Ενώσεως για την άρση της επιβληθείσης ς και τη δεδομένη προσήλωση της στις διατάξεις του καταστατικού της ΕΠΟ της FIFA και της UEFA.

Η της ΕΠΟ, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Τοπολιάτη, τον Β΄αντιπρόεδρο κ. Μαζαράκη και το νομικό σύμβουλο κ. Σαράκη, με τη σειρά της ενημέρωσε εκτενώς τον Περικλή Λασκαράκη για την υφιστάμενη δυσμενή κατάσταση, διαβεβαίωσε ότι ουδεμία πρόθεση τιμωρίας ή εκδικήσεως διατηρεί, αλλά στην απόφασή της αυτή αναγκάστηκε να προβεί κατ' εφαρμογή του καταστατικού λειτουργίας της, κατόπιν των γνωστών ενεργειών εις βάρος της και εδεσμεύθη, ότι στην προσεχή ενική Συνέλευση το θέμα της ΕΠΣ Θεσσαλίας θα τύχει της οριστικής επιλύσεώς του.

Όπως τονιστηκε απο την , η επίγευση της σημερινής συναντήσεως, μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, γεννώντας συγκρατημένη αισιοδοξία στη νέα Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας και προσδίδοντάς της κουράγιο ενόψει των προσεχών ημερών, οπότε θα ξεκινήσει ο αγώνας επικοινωνίας με το σύνολο των λοιπών Ενώσεων για την μεταστροφή της σοβαρής αρνητικής καταστάσεως και την τελική διαφυγή από το τέλμα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση