Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σημαντικό παιχνίδι για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου με τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα
Σημαντικό παιχνίδι για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου με τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα

Σημαντικό παιχνίδι για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου με τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα

Έναρξη του δευτέρου γύρου το Σαββατοκύριακο στην Β' κατηγορία βόλεϊ γυναικών της , με την διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της ίκης Βόλου υποδέχεται το Σάββατο 11/2 στις 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο έας Ιωνίας τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι κυανόλευκες του Χρήστου αλαζούλα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αμέσως μετά τον αγώνα ς Βόλου – Ολυμπιακού Βόλου και γι' αυτό το λόγο οι παίκτριες, ο προπονητής και η διοίκηση του .Σ. Βόλου “Η ” απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να τους συμπαρασταθεί με την παρουσία του για να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη.

Την 12 Φεβρουαρίου οι παγκορασίδες θα αγωνιστούν εκτός έδρας, με την ομάδα του Αλμυρού, στον Αλμυρό στις 12 το μεσημέρι και οι παγκορασιδες β' θα αγωνιστούν στο Εκθεσιακό στις 13.00 με τον Γυμναστικό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση