Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σημαντικό παιχνίδι για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου με τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα
Σημαντικό παιχνίδι για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου με τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα

Σημαντικό παιχνίδι για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου με τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα

Έναρξη του δευτέρου γύρου το Σαββατοκύριακο στην Β' Εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ, με την διεξ της 10ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Νίκης Βόλου υποδέχεται το Σάββατο 11/2 στις 20:00 στο κλειστό Νέας Ιωνίας τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι κυανόλευκες του Χρήστου αλαζούλα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αμέσως μετά τον αγώνα – Ολυμπιακού Βόλου και γι' αυτό το λόγο οι παίκτριες, ο και η του Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να τους συασταθεί με την παρουσία του για να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου οι παγ θα αγωνιστούν εκτός έδρας, με την ομάδα του Αλμυρού, στον στις 12 το μεσημέρι και οι παγκορασιδες β' θα αγωνιστούν στο στις 13.00 με τον Γυμναστικό.

"Αλιεύοντας" την είδηση