Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Σημαντικό έργο στο τμήμα Κωπηλασίας του Αθλητικού Συλλόγου «Δημητριάς»
Σημαντικό έργο στο τμήμα Κωπηλασίας του Αθλητικού Συλλόγου «Δημητριάς»

Σημαντικό έργο στο τμήμα Κωπηλασίας του Αθλητικού Συλλόγου «Δημητριάς»

Στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Κωπηλασίας του Α. Σ. «Δημητριάς», στον Σωρό, βρέθηκε (20/1) ο Δημητριάδος Ιγνάτιος, προκειμένου να ευλογήσει την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα και να ευχηθεί στα μέλη και στους συντελεστές της προσπάθειας.

Υπεύθυνος του Τμήματος είναι ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Αλυκών π. Δημήτριος Κοτρώτσος, παλαίμαχος πρωταθλητής κωπηλασίας, ο οποίος φέρνει το της ενότητας και της χαράς, που η Εκκλησία  προσφέρει στους νέους ανθρώπους, μέσα από τον αθλητισμό.

Ο κ. βράβευσε τους συνεργάτες του π. Δημητρίου, Χρήστο Χάγια , Αναστάσιο, Γεώργιο και Ανδρέα Κοτρώτσο για τα τρία χρόνια ανιδιοτελούς συνεισφοράς τους στο τμήμα κωπηλασίας.

Στις αρχές του προηγούμενου μήνα (1/12) ο επίσκοπος ευλόγησε τις εγκαταστάσεις του ομίλου, αλλά και την καινούργια βάρκα, την οκτάκωπο, που είναι η ναυαρχίδα του τμήματος κωπηλασίας ΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ, παρουσία των αθλητών των γονέων και των παραγόντων του τμήματος, συνεχάρη τους συντελεστές του εγχειρήματος και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το έργο που επιτελείται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωνοϊός: Λοίμωξη των εγκύων επηρεάζει και τα βρέφη ακόμη κι αν δεν φαίνεται στον πλακούντα… - https://t.co/YmefC3mJe5 -

  • Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι #ΒιασμόςστηΘεσσαλονίκη - https://t.co/aSg6KbIDcF -

  • Έκλεβαν κλουβιά με πουλιά και συνελήφθησαν #κλοπή #ληστεία - https://t.co/QimXFPSdd0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση