Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σημαντική εμφάνιση για τον “ΑΤΛΑ” στην α’ φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΠ-ΠΚ Β
Σημαντική εμφάνιση για τον “ΑΤΛΑ” στην α’ φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΠ-ΠΚ Β

Σημαντική εμφάνιση για τον “ΑΤΛΑ” στην α’ φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΠ-ΠΚ Β

Σημαντική εμφάνιση για ακόμη μια φορά για τον “ΑΤΛΑ” στην α' φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΠ-ΠΚ Β που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Απριλίου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Εκεί η  Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου κατάφερε στην δεύτερη μόλις συμμετοχή της στο συγκεκριμένο θεσμό να κατακτήσει την ΠΡΩΤΗ θέση στην κατηγορία των Παγκορασίδων.

Συμμετείχαν 19 αθλήτριες που ξεπερνώντας η καθεμία τον εαυτό της κατάφεραν να φέρουν στο σύλλογο   αυτή την σημαντική διάκριση.

Συγκεκριμένα η Βιδούρη Ελένη, κατακτώντας 2 χρυσά στα 60 εμπόδια και άλμα σε μήκος, συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς απ'όλες τις μετέχουσες.

Επίσης δεύτερη θέση για την Βούλγαρη Μαρία στα 60 και  τρίτη θέση στη από την Αντζούρη Ελένη .

Συμμετείχαν επίσης οι Βαλή Εμμανουέλα, Βασιλού Φενίνα, Βόντζου Μίλβα , Βουρβούλια Μαρία, εροντοπούλου Φωτεινή, Κατσούρα Ιωάννα , Μάμαλη , Μιχαηλίδη Σωτηρία, Νικούδη Χαρίκλεια , Παραγιούτσικου Στεφανία , Πούλακα Χαρίκλεια , Τζίκα νσταντίνα, Τρίχα Ελεάννα , Τσιγαρίδα Δέσποινα , Τσιλαφάκη Ζέτα , Χατζηλαδά Χριστίνα.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των αγοριών συμμετείχαν 10 αθλητές που με την προσπάθειά τους έφεραν το σύλλογο στην ΤΡΙΤΗ θέση.

Ο Παπαϊωάννου Ζήσης κατέκτησε ένα χρυσό και ένα στα 60 και αντίστοιχα και ο καγιάννης Γιώργος ένα χάλκινο μετάλλιο στα 60 εμπόδια. Συμμετείχαν επίσης οι Αράπης Κωνσταντίνος , Καρούτσος Θάνος , Καυκούλας Παναγιώτης , Μπάιμπας Αντώνης , Μπαρλάς Πέτρος , Νιφόρος Λευτέρης , Σανιδάς Θάνος , Σταθούρος Ρωμανός .

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το σύνολο του προπονητικού δυναμικού έχει αρχίσει να αποδίδει σε σύντομο χρονικά διάστημα καρπούς και να φέρνει σημαντικές επιτυχίες για τα παιδιά και κατ' επέκταση για τον σύλλογο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση