Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σημαντική εμφάνιση για τον “ΑΤΛΑ” στην α’ φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΠ-ΠΚ Β
Σημαντική εμφάνιση για τον “ΑΤΛΑ” στην α’ φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΠ-ΠΚ Β

Σημαντική εμφάνιση για τον “ΑΤΛΑ” στην α’ φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΠ-ΠΚ Β

Σημαντική εμφάνιση για ακόμη μια φορά για τον “ΑΤΛΑ” στην α' φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΠ-ΠΚ Β που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Απριλίου στο στάδιο.

Εκεί η  κατάφερε στην δεύτερη μόλις συμμετοχή της στο συγκεκριμένο θεσμό να κατακτήσει την ΠΡΩΤΗ θέση στην κατηγορία των Παγκορασίδων.

Συμμετείχαν 19 αθλήτριες που ξεπερνώντας η καθεμία τον εαυτό της κατάφεραν να φέρουν στο σύλλογο   αυτή την σημαντική διάκριση.

Συγκεκριμένα η Βιδούρη Ελένη, κατακτώντας 2 στα 60 εμπόδια και άλμα σε μήκος, συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς απ'όλες τις μετέχουσες.

Επίσης δεύτερη θέση για την Βούλγαρη Μαρία στα 60 μέτρα και  τρίτη θέση στη σφαίρα από την Αντζούρη Ελένη .

Συμμετείχαν επίσης οι Βαλή Εμμανουέλα, Βασιλού Φενίνα, Βόντζου Μίλβα , Βουρβούλια Μαρία, Γεροντοπούλου Φωτεινή, Κατσούρα Ιωάννα , Μάμαλη , Μιχαηλίδη Σωτηρία, ικούδη Χαρίκλεια , Παραγιούτσικου Στεφανία , Πούλακα Χαρίκλεια , Τζίκα νσταντίνα, Τρίχα Ελεάννα , Τσιγαρίδα Δέσποινα , Τσιλαφάκη Ζέτα , Χατζηλαδά Χριστίνα.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των αγοριών συμμετείχαν 10 που με την προσπάθειά τους έφεραν το σύλλογο στην ΤΡΙΤΗ θέση.

Ο Παπαϊωάννου Ζήσης κατέκτησε ένα χρυσό και ένα στα 60 μέτρα και σφαίρα αντίστοιχα και ο Γκαγιάννης Γιώργος ένα χάλκινο μετάλλιο στα 60 εμπόδια. Συμμετείχαν επίσης οι Αράπης νσταντίνος , Καρούτσος Θάνος , Καυκούλας Παναγιώτης , Μπάιμπας Αντώνης , Μπαρλάς Πέτρος , ιφόρος Λευτέρης , Σανιδάς Θάνος , Σταθούρος Ρωμανός .

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το σύνολο του προπονητικού δυναμικού έχει αρχίσει να αποδίδει σε σύντομο χρονικά διάστημα καρπούς και να φέρνει σημαντικές επιτυχίες για τα παιδιά και κατ' επέκταση για τον σύλλογο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση