Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σημαντικές επιδόσεις οι αθλητές του “Άτλα”
Σημαντικές επιδόσεις οι αθλητές του “Άτλα”

Σημαντικές επιδόσεις οι αθλητές του “Άτλα”

Το Σββτοκύριακο  άφησε πραγματικά  πολύ ωραίες αναμνήσεις αφού τα παιδιάτου “ΑΤΛΑ” πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και σημείωσαν πολύ σημαντικές επι.

Στους που έγιναν στο Κιλκίς ,  εκτός από την τεράστια επιτυχία της Ελένης Βιδούρη είχαμε :
Τον Γιώργο Γκαγιάννη στα 110 m. με εμπόδια Κ18 που πήρε το αργυρό ένα μόλις εκαό του δευτερολέπτου πίσω από τον 1ο νικητή και με επίδοση 14,70 συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ και σημείωσε ρεκόρ συλλόγου (το προηγούμενο ανήκε στον Θανάση Γεραμπίνη από το 2020 με 14,79).

Στο ίδιο αγώνισμα ο Χρήστος Τακτικός συντρίβοντας το ατομικό του ρεκόρ (ήταν 16,07) με επίδοση 15,09 πήρε το χάλκινο .

Την παρέα των μικρών εμποδιστών συμπλήρωσε ο Ρωμανός Σταθούρος που με επίδοση 15,39 κατέλαβε την 5η θέση.

Την ονειρεμένη ομάδα των εμποδίων  ολοκληρώνει η παρουσία της Παναγιώτας Καυκούλα που έκανε μια εξαιρετική κούρσα στα 80 m. εμπόδια Κ16 αλλά μια ατυχία στο τελευταίο εμπόδιο της στέρησε ένα μετάλλιο και ένα μεγάλο ρεκόρ …Το θερμό χειροκρότημα των θεατών αφού σηκώθηκε και τερμάτισε ήταν σίγουρα μια ιδιαίτερη στιγμή .

Με το χάλκινο μετάλλιο έφυγε από τους η πρωταθλήτρια στις ταχύτητες Δέσποινα Καυκούλα στα 150 m. Ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε στην απόσταση και παρόλα αυτά έκανε  ρεκόρ συλλόγου με επίδοση 19,65 και αντίθετο άνεμο (-1,3m/s).

Στην κατηγορία των ανδρών αγωνίστηκε ο Ευάγγελος Ευαγγέλου. Στα 100 m. σημειώνοντας ατομικό και ρεκόρ συλλόγου με 11,20 και στα 200 m. σημειώνοντας επίδοση 22,56.

Αγώνες   στη Λαμία την ίδια μέρα προς τιμή της Νίκης Μπακογιάννη

Εκεί ο Θανάσης Γεραμπίνης στα 110m. με εμπόδια Κ20) με επίδοση 15,28 πήρε το και έκανε πάλι δικό του το ρεκόρ συλλόγου ( το είχε χάσει από τον Γιώργο Γκαγιάννη 10 μέρες πριν ).

Η Σοφία Μπακοστέργιου στη δισκοβολία Κ16 κάνοντας ακόμη μια πειστική εμφάνιση  με επίδοση 32,54 πήρε το αργυρό μετάλλιο.

Στους ίδιους αγώνες στα 100 m. η Χρύσα Αγροκώστα κατέρριψε το ατομικό της ρεκόρ με επίδοση 13,69.

Η μικρούλα της παρέας Γαβριηλία Κουσκουρίδα έκανε ατομικο ρεκόρ στην κούρσα των 80m. Κ16 με επίδοση 11,58

 


Τα μικρά καμάρια αγωνίστηκαν την Κυριακή και τα πήγαν καταπληκτικά.  Θα υπάρξει  ξεχωριστή δημοσίευση  για τα μικρά μόλις δοθούν  τα επίσημα .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση