Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με επιτυχία η 1η Προπονητική -Αγωνιστική Ημερίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άοπλης Μάχης Πλήρους Επαφής
Με  επιτυχία η 1η Προπονητική -Αγωνιστική Ημερίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άοπλης Μάχης Πλήρους Επαφής

Με επιτυχία η 1η Προπονητική -Αγωνιστική Ημερίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άοπλης Μάχης Πλήρους Επαφής

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6η Μαρτίου , η 1η Προπονητική -Αγωνιστική Ημερίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άοπλης Μάχης Πλήρους Επαφής (ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε.) , στο κλειστό Γυμναστήριο Αρμενίου Λάρισας του Δήμου Κιλελέρ.

Ογδόντα αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στην από πέντε Συλλόγους της Θεσσαλίας με ένα εξαιρετικό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Η διοργάνωση ξεκίνησε με προπόνηση στα ΚΙΧΟΝ (βασικές τεχνικές) από τούς εκπαιδευτές και δασκάλους, όλων των Συλλόγων, επί μια ώρα, σε όλους τους αθλητές και στην συνέχεια με αγώνες ΚΑΤΑ, τεχνική με υποτιθέμενο αντίπαλο.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες διαγωνίσθηκαν στα ΚΑΤΑ, αξιολογήθηκαν και επιβραβεύτηκαν από τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΛΟΑΜΠΕ.

Την διοργάνωση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ, επιμελήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ΕΛΟΑΜΠΕ Γ. Κοσμίδης σε με την αντιδήμαρχο Πινάκα Ιωάννα των Δημοτικών Κοινοτήτων Αρμενίου και Κιλελέρ και τον σύμβουλο Κουτσή Νικόλαο , οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχή διεξαγωγή της.

Η Αγωνιστική Ημερίδα, είχε σαν βασικό σκοπό την προετοιμασία των αθλητών για την συμμετοχή τους στο 2ο Επίσημο Κύπελλο της ΕΛΟΑΜΠΕ , αρχές Απριλίου αλλά και για την επαναλειτουργία του Τμήματος η 1η Προπονητική -Αγωνιστική Ημερίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άοπλης Μάχης Πλήρους Επαφής -Full Contact, με εκπαιδευτή τον πρωταθλητή της Ακαδημίας Shinkyokushinkai -Βόλου Χονδρό Χάρη .

Στο του Αρμενίου, ένα στολίδι , στην του Κάμπου της Θεσσαλίας , η ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. έχει προγραμματίσει να διοργανώσει πολλές εκδηλώσεις και αγώνες , με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κιλελέρ , για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Την τίμησε με την παρουσία του εκτός της αντιδημάρχου Πινάκα Ιωάννας και ο αντιπεριεφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Λάρισας Δεσπόπουλος Κωσταντίνος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Το ΔΣ της ΕΛΟΑΜΠΕ , ο πρόεδρος Αλέκος Βούλγαρης , (πρώην δήμαρχος Βόλου), ο αναπληρωτής πρόεδρος, στρατηγός Χαρβάλας Παναγιώτης (επίτιμος ) και ο γενικός γραμματέας Μπέκας Θεοφάνης (δικηγόρος) , ευχαριστούν θερμά τον δήμαρχο Κιλελέρ Νασιακόπουλο Αθανάσιο, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού -Αθλητισμού Χατζούλη Αχιλλέα και την αντιδήμαρχο Δημοτικών Κοινοτήτων Αρμενίου και Κιλελέρ Πινάκα Ιωάννα, για την ν παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστήριου και την αποδοχή λειτουργίας τμήματος του Shinkyokushinkai ,το οποίον θα φιλοξενηθεί στο εν λόγω Γυμναστήριο.

Επίσης ευχαριστούν θερμά την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. τους διαιτητές Shihan Κώστα Γαλλιό , Sensei Τζίρα Αθανάσιο,τους Sempai Χονδρό Χάρη , Δεληγιάννη Νίκο , Κρίσιλα Ιωάννη ,Αχιλαδέλή Μαρία και Απόστολο Πέτρου ,οι οποίοι πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις πολύτιμες υπηρεσίες , τους στους αγώνες , καθώς και την Γραμματεία των αγώνων τις Κοσμίδου Ευδοξία , Κρίσιλα Κατερίνα και Σιδηροπούλου Βούλα.

Το Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ Βλιώρα Γεώργιο για την παραχώρηση του τατάμι.

Η επόμενη αγωνιστική έχει προγραμματισθεί για αρχές Μαΐου, με την συμμετοχή όλων των Συλλόγων-μελών της ΕΛ.Ο.Μ.Π.Ε. κεντρικής Ελλάδος και πάλι στο κλειστό Γυμναστηρίο Αρμενίου.

1η Προπονιτική Ημερίδα 2016 (2)1η Προπονιτική Ημερίδα 2016 (41)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση