Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στην Τιφλίδα η Ελληνική Ομάδα Shinkyokushinkai KARATE
Στην Τιφλίδα η Ελληνική  Ομάδα  Shinkyokushinkai KARATE

Στην Τιφλίδα η Ελληνική Ομάδα Shinkyokushinkai KARATE

Για την (Γεωργία) αναχωρεί η Ελληνική Ομάδα του KARATE την Τετάρτη 11η Μαϊου, προκειμένου να συμμετάσχει στις 13-14 του μηνός στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών , Εφήβων -έων στους Αγώνες Πλήρους Επαφής (Full Contact ).

Η Ελληνική Ομάδα ,αποτελείται από 2 αθλητές και 2 αθλήτριες, καθώς και έναν προπονητή και έναν διεθνή διαιτητή .

Συγκεκριμένα, από το Κιλκίς συμμετέχουν στο ΚΟΥΜΙΤΕ ο Μελικιάδης Αριστοτέλης στα -80 κιλά ανδρών και η Μπέλλα Ανδρεανίδου στα -55 κιλά γυναικών και από τον Βόλο συμμετέχουν η Μαρία Γεωργαλή στο ΚΟΥΜΙΤΕ γυναικών στα +65 κιλά και ο Τζάλλας Μιχάλης στα ΚΑΤΑ ανδρών.

Προπονητής ο αρχηγός Βορείου Ελλάδος του πιο σκληρού ΚΑΡ Shihan Μελικιάδης Οτάριο , ενώ επικεφαλής της ς , ο αρχηγός -εκπρόσωπος του στυλ στην Shihan Γιώργος Κοσμίδης, διεθνής , εκπρόσωπος της WKO -WFKO -JFKO παγκόσμιας οργάνωσης Full Contact .

To παν , διοργανώνεται υπό την αιγίδα και οικονομική στήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού της Γεωργίας, δεδομένου ότι η Ομοσπονδία Full Contact(όλων των οργανώσεων του Kyokushinkai ) είναι αναγνωρισμένη από το κράτος.

Η ελληνική Ομάδα ευελπιστεί σε μία αξιοπρεπή εμφάνιση, σε μια κορυφαία διοργάνωση όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι και oι μαχητικότεροι αθλητές από 35 χώρες της Ευρώπης -μέλη της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Shinkyokushinakai KARATE.

Στο περιθώριο των Αγώνων και στην Γενική Συνέλευση των αρχηγών εκπροσώπων, ο έλληνας εκπρόσωπος θα θέσει το θέμα της αναγνώρισης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FULL CONTACT , από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και την επιτακτική ανάγκη να ιδρύσουν όλες οι χώρες Εθνικές Ομοσπονδίες FULL CONTACT (όλων των οργανώσεων Kyokushinkai -shinkyokushinkai).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση