Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σε Βόλο και Πήλιο ο πολυαθλητής Χρήστος Γαρέφης
Σε Βόλο και Πήλιο ο πολυαθλητής  Χρήστος Γαρέφης

Σε Βόλο και Πήλιο ο πολυαθλητής Χρήστος Γαρέφης

 Συζήτηση συνδιοργανώνουν oι Ελληνικές ΟΑΣΕΙΣ με το «Χωριό Ψ» [Πινακάτες] και το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου [Άνω ατζέα]  στις Μηλιές την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου . Κατά τη διάρκειά της, μετά από μια σύντομη εισαγωγική ομιλία ο πολυαθλητής θα απαντά σε ερωτήματα νέων ανθρώπων για ένα επίκαιρο ζήτημα προσωπικής και συλλογικής προοπτικής:- Πως μπορούμε να επιτύχουμε υψηλές επιδόσεις στην Υγεία και την Ποιότητα Ζωής με την παράλληλη άσκηση του Σώματος και του Μυαλού. Να οδηγηθούμε στην Ευφορία και στην Πληρότητα της Ψυχής μας.

 

Η συζήτηση θα αρχίσει στις 7.30 μ.μ. στην Αίθουσα του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «ρηγόριος Κωνσταντάς» .

Το πρωί της ίδιας ημέρας, Παρασκευή 2.09, παλαιοί και συναθλητές του Χρήστου [1967 | ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Νικητής στον αγώνα «Γλάρος» με σκάφη τύπου OPTIMIST στον Παγασητικό κόλπο (Αφετηρία αθλητικής καριέρας)] θα τον υποδεχθούν για να ανταλλάξουν ωραίες αναμνήσεις της Αθλητικής Οικογένειας στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου – Αργοναύτες.

Η συνάντηση θα γίνει στις 11.30 π.μ. και θα ακολουθήσει στις 12.00 μια φιλική συνομιλία – Συνέντευξη Τύπου με τους συντάκτες της Μαγνησίας.

Στις 1.30 μ.μ. ο κ. ς θα επισκεφθεί το Μουσείο του Γλύπτη Νικόλα στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας και στις 5.00 μ.μ. θα ενημερωθεί στις Πινακάτες για το «Χωριό Ψ» (Village Psy – Encounters in Psycho-therapy), τον νέο θεσμό για την παρουσίαση διαφόρων μορφών ψυχοθεραπειών.

Η συζήτηση  στις Μηλιές πραγματοποιείται με την θετική υποδοχή του Δήμου Νότιου Πηλίου (Δημοτική Ενότητα Μηλεών, Πανταζής Γιαννιός) και του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Γρηγόριος Κωνσταντάς».

 

Επίσης οι Αποστολία  Κοτινοπούλου και ο  Αθανάσιος Βήτος (Ιππικός και Φυσιολατρικός Όμιλος Μηλεών) θα οργανώσουν μια ωραία γιορτή με τα άλογα τους: Θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. της Παρασκευής από την οδό Βυζίτσας – Μηλεών (Ταβέρνα «Αλώνι») και θα καταλήξει στην πλατεία των Μηλεών (Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών). Το Άλογο στο Κεντρικό Πήλιο, πέρα από τη μυθολογική διάσταση των Κενταύρων, αποτελεί στοιχείο της Παράδοσης και της Συνέχειας, της Παραγωγής και της Περηφάνιας των κατοίκων. Ακόμη και σήμερα συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός ήπιου Τουρισμού, που αναδεικνύει την απαράμιλλη χλωρίδα και πανίδα αυτού του Όρους σε συνδυασμό με την πηλιορείτικη Γαστρονομία και το υψηλό επίπεδο των προσφερομένων τουριστικών υπηρεσιών.

Nωρίτερα,την Τετάρτη 31.08 θα προηγηθεί συνάντηση στις “4 Εποχές” στον Βόλο, στις 6:30 μ.μ. Πρόκειται για μια άτυπη , έξω από τον χώρο, όπου θα συζητούν παλαιοί .

"Αλιεύοντας" την είδηση