Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Σε προπονητικό camp στη λίμνη Πλαστήρα το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου
Σε προπονητικό camp στη λίμνη Πλαστήρα το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Σε προπονητικό camp στη λίμνη Πλαστήρα το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Στη λίμνη Πλαστήρα σε προπονητικό camp συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» το διήμερο 24-25 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα για τους περίπου 22 αθλητές κι αθλήτριες της Νίκης Βόλου που συμμετείχαν, περιλάμβανε προπονήσεις στις παραλίμνιες διαδρομές, αλλά και δραστηριότητες εντός του ξενοδοχείου “Ναϊάδες” που φιλοξένησε την αποστολή του τμήματος.

Την πρώτη ημέρα το πρωί, οι αθλητές κι οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ποδηλατικά μονοπάτια της λίμνης, ενώ το απόγευμα, ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους στο γυμναστήριο και στα γήπεδα του ξενοδοχείου.

Το δεύτερο πρωινό, η αποστολή ακολούθησε προπονητικό πρόγραμμα και στη συνέχεια ασκήσεις αποκατάστασης στα κρύα νερά της λίμνης.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας, Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος Χρόνης Βελέντζας, Δημήτρης Μπατζανός και Γιώργος Τάκης.

Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» ευχαριστεί για την φιλοξενία το ξενοδοχείο “Ναϊάδες”  το οποίο εκτός της εξαιρετικής τοποθεσίας που βρίσκεται, παρείχε άψογες υπηρεσίες με άνετα δωμάτια, πλήρη γεύματα κι αρκετούς χώρους ψυχαγωγίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • 2.135 νέα κρούσματα, 562 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ - https://t.co/1dh83Dmhhq -

  • Παραβίασαν το lock down και έκαναν πάρτι στη Μακρινίτσα - https://t.co/oppoZf2tjj -

  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας φωτίζει αύριο πορτοκαλί τα κτίρια της - https://t.co/TSQn4Nrc9m -

"Αλιεύοντας" την είδηση