Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Σε ποδηλατικούς αγώνες στην Τιθορέα η ποδηλασία της Νίκης Βόλου
Σε ποδηλατικούς αγώνες στην Τιθορέα η ποδηλασία της Νίκης Βόλου

Σε ποδηλατικούς αγώνες στην Τιθορέα η ποδηλασία της Νίκης Βόλου

Με ένα χάλκινο μετάλλιο και ένα μετάλλιο της πέμπτης θέσης, επέστρεψε η αποστολή του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης Βόλου, από τον τελευταίο αγώνα του 9ήμερου BIKE ODYSSEY 2019, που διεξήχθη κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, στα πανέμορφα χωριά της Κάτω και Άνω Τιθορέας του Δήμου Ελάτης Αμφίκλειας.

Συγκεκριμένα, η απόσταση που έπρεπε να διανύσουν οι ποδηλάτες ήταν 43 χλμ με 1.300 θετικά υψομετρικά σε χωματόδρομους και πολύ στενά ανηφορικά μονοπάτια.

Στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, η κάτω από τον καυτό ήλιο, έφτασε ακόμη και τους 45 βαθμούς.

Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής εκλογών .Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Η εφορευτική που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η ΝΙΚΗ” στις 12-6-2019 και αποτελείται από τους Καραγιάννη Δημήτριο, Παρασκευόπουλο Πέτρο, και Κουτσούκη Γεώργιο , ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 18/6/2019 μέχρι και την Πέμπτη 27/6/2019,  κατά τις ώρες 18:00-21:00  θα βρίσκεται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο  και:

1) Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 29ης  Ιουνίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς του .Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και ώρα 10:00-20:00.

2) Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική .

3) Θα δέχεται εγγραφές νέων μελών του συλλόγου, ενώ τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00. με την καταβολή παραβόλου 10 . Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους  και την ημέρα των εκλογών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

  • Αιτήσεις για μόνιμες θέσεις καθηγητών στη Μαγνησία #ΑΣΕΠ - https://t.co/S1QrObMjZk -

"Αλιεύοντας" την είδηση