Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σε ποδηλατικούς αγώνες στην Τιθορέα η ποδηλασία της Νίκης Βόλου
Σε ποδηλατικούς αγώνες στην Τιθορέα η ποδηλασία της Νίκης Βόλου

Σε ποδηλατικούς αγώνες στην Τιθορέα η ποδηλασία της Νίκης Βόλου

Με ένα χάλκινο μετάλλιο και ένα μετάλλιο της πέμπτης θέσης, επέστρεψε η του ποδηλατικού τμήματος της ίκης , από τον τελευταίο αγώνα του 9ήμερου BIKE ODYSSEY 2019, που διεξήχθη κάτω από , στα πανέμορφα χωριά της Κάτω και Άνω Τιθορέας του Δήμου Ελάτης Αμφίκλειας.

Συγκεκριμένα, η απόσταση που έπρεπε να διανύσουν οι ποδηλάτες ήταν 43 χλμ με 1.300 μέτρα θετικά υψομετρικά σε χωματόδρομους και πολύ στενά ανηφορικά μονοπ.

Στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, η θερμοκρασία κάτω από τον καυτό ήλιο, έφτασε ακόμη και τους 45 βαθμούς.

Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής εκλογών .Σ.Β. “Η ΙΚΗ”

Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη ενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου “Η ΝΙΚΗ” στις 12-6-2019 και αποτελείται από τους Καραγιάννη Δημήτριο, Παρασκευόπουλο Πέτρο, και Κουτσούκη Γεώργιο , ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 18/6/2019 μέχρι και την Πέμπτη 27/6/2019,  κατά τις ώρες 18:00-21:00  θα βρίσκεται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο  και:

1) Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 29ης  Ιουνίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και ώρα 10:00-20:00.

2) Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3) Θα δέχεται εγγραφές νέων μελών του συλλόγου, ενώ τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00. με την καταβολή παραβόλου 10 . Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους  και την ημέρα των εκλογών.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση