Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σε ουδέτερο γήπεδο ο τελικός κυπέλλου

Σε ουδέτερο γήπεδο ο τελικός κυπέλλου

Πέντε είναι υποψήφια να φιλοξενήσουν τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου: ΟΑΚΑ, AEL FC ARENA, Παγκρήτιο, Παμπελοποννησιακό και Καυταντζόγλειο.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, ο τελικός κυπέλλου θα διεξαχθεί σε «ουδέτερο γήπεδο» και ως τέτοιο νοείται αυτό που δεν είναι έδρα καμιάς από τις δύο φιναλίστ του τελικού. Αυτό σημαίνει ότι το ΟΑΚΑ αποκλείεται σε περίπτωση που στον τελικό περάσει η , ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον εφόσον στον τελικό περάσουν οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Η ΕΠΟ θα αποφύγει σε περίπτωση πρόκρισης του να διεξαχθεί ο τελικός στην ή στη Θεσσαλονίκη και για ευνόητους λόγους θα αποφύγει να ορίσει στη Θεσσαλονίκη τον τελικό εφόσον περάσει η με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Αποφασίστηκε να συσταθεί η οποία θα επισκεφθεί πέντε που είναι υποψήφια για να φιλοξενήσουν τον τελικό.

Πάντως, τα γήπεδα που δεν χρησιμοποιούνται από ομάδες της Σούπερ Λίγκας δεν θεωρούνται «έτοιμα» από άποψη υποδομών σε θέματα ασφάλειας (ηλεκτρονικό εισιτήριο, κάμερες κ.ά.), κάτι που αυτομάτως μειώνει τις πιθανότητες ς του Παγκρήτιου και του Παμπελοποννησιακού, ενώ και το Καυταντζόγλειο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες λόγω «εντοπιότητας» με τον . Επομένως, αυτή τη στιγμή φαβορί είναι το γήπεδο της Λάρισας, παρά τη μικρή χωρητικότητα, πλην της περίπτωσης που προκριθούν στον τελικό Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Χθες η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων της ημιτελικής φάσης: 12/4: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, 13/4: Ολυμπιακός – ΑΕΚ, 26/4: ΑΕΚ – Ολυμπιακός, 27/4: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Οι αγώνες θ' αρχίσουν στις 19.00.

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση