Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σε οικογενειακή ατμοσφαίρα έκοψε τη Βασιλόπιτα ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937
Σε οικογενειακή ατμοσφαίρα έκοψε τη Βασιλόπιτα ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Σε οικογενειακή ατμοσφαίρα έκοψε τη Βασιλόπιτα ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Σε πανηγυρικό κλίμα , με τη παρουσία εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών της ομάδας μας , προπονητών , γονέων , παραγόντων , προσκεκλημένων , φιλάθλων και δημοσιογράφων , η οικογένεια του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 έκοψε τη Βασιλόπιτα , την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της  Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού , την οποία και ευχαριστούμε για την ευγενική παραχώρηση .

Γονείς , , επίσημοι προσκεκλημένοι , μαζί με τα εκατοντάδες που αθλούνται στο ποδόσφαιρο , το μπάσκετ , τη κολύμβηση , το Βόλεϊ , τη Πάλη – Τζούντο και την Άρση Βαρών , και οι ποδοσφαιριστές της , μέσα σε γιορτινή διάθεση , διασκέδασαν και ψυχαγωγήθηκαν με τον μάγο MAGELLO.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους ζητώντας από όλους να βρίσκονται κοντά στην ιστορική ομάδα του , η οποία διαχρονικά υπηρετεί την κοινωνία του Βόλου .

Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον π. Νικήτα εκπρόσωπο του μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιου.

Αμέσως μετά το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΘ  Αθανάσιος Αγγελόπουλος  απένειμε το κύπελλο του πρωταθλητή στη ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ' ς κατηγορίας και την άνοδο στη FOOTBALLEAGUE.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών διακρίσεων στην αντιπεριφερειάρχη ς και Σποράδων  Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον πρόεδρο της ΕΚΠΟΛ , περιφερειακό σύμβουλο Γεώργιο Κίτσιο για την βοήθειά τους , διαχρονικά , προς το Σύλλογο.

Συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Απόστολου Μαντζαφλέρη και Νικόλαου Ρηγούλια, οι οποίοι τίμησαν τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου επί πολλά χρόνια , καταχειροκροτούμενοι από τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα από τους αθλητές των ακαδημιών .

Αμέσως μετά έγινε η απονομή τιμητικών διακρίσεων σε αθλητές του Συλλόγου που διακρίθηκαν την περυσινή χρονιά.

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στις νεαρές καλαθοσφαιρίστριες του συλλόγου, Πετρίνα Κανελλοπούλου και Βασιλική Σιουμουρέκη, οι οποίες πέρυσι αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Α2 ς μπάσκετ γυναικών με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ συμμετείχαν στα κλιμάκια της Εθνικής κορασίδων.

Κατόπιν, βραβεύτηκαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ολυμπιακού Βόλου: Στάμου για τη 2η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αιγύπτου, πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Open κατηγορία, Σοφία Τρύπα, πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της προεθνικής ομάδας νεανίδων, Δέσποινα Παπαδοπούλου, πρωταθλήτρια Ελλάδος και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 400 μ. διπλά πέδιλα και με συμμετοχή στους τελικούς της κολύμβησης, Ιωάννη  Δημητρίου, Βασιλική Ματζιάρη, Μαργαρίτη  Στάμο , Γεώργιο  Ξυνμπίτη , Νικόλαο  Λύτρα  για τη συμμετοχή τους στους τελικούς των πανελληνίων πρωταθλημάτων κολύμβησης και τεχνικής.

Επίσης, βραβεύτηκαν οι νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες της προαγωνιστικής ομάδας: Ιωάννης Διβάνης, Βαγγέλης Σουίπας, Θανάσης Αυγέρος, Ναυσικά Βαβίτσα, Βασιλική Γερμάνη, Γεωργία Μάνη, Μαρίνα Φακιόλα, Λήδα Τζούμα, Νικόλαος Κυρμάς, Αλέξανδρος Χαζίζ, Φοίβη Γραμμενή, Δημήτρης Καραζαφείρης, για τις θέσεις που κατέκτησαν στο χειμερινό και θερινό πρωτάθλημα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης,  Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και οι εκπρόσωποι  βουλευτών  , η πρώην υφυπουργός   Μαρίνα , η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ , περιφερειακός σύμβουλος Γεώργιος Κίτσιος ,

Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ (Ένωση Βόλεϊ) κ. Πατσαούρας , το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΘ  Αθανάσιος Αγγελόπουλος , το μέλος της ΕΣΚΑΘ (μπάσκετ)  Ευγενία Φραγκούλη , ο πρόεδρος και το μέλος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Χαράλαμπος Μαντούδης και Κίμωνας Βελεντζάς οι οποίοι και χαιρέτησαν την εκδήλωση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση