Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σε κλίμα συνεργασίας η συνάντηση του Προεδρείου του Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη”, με εφόρους και μέλη Διοικουσών Επιτροπών
Σε κλίμα συνεργασίας η συνάντηση του Προεδρείου του Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη”, με εφόρους και μέλη Διοικουσών Επιτροπών

Σε κλίμα συνεργασίας η συνάντηση του Προεδρείου του Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη”, με εφόρους και μέλη Διοικουσών Επιτροπών

Με στόχο την εύρυθμη λειτουργί όλων των τμημάτων του Ερσιτέχνη .Σ. Βόλου “Η ”, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, συνάντηση του Προεδρείου του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη .Σ. Βόλου “Η ”, στα γραφεία του Συλλόγου, με τους εφόρους και τα μέλη των Διοικουσών Επιτροπών όλων των τμημάτων.

Στο πλαίσιο οργάνωσης του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική χρονιά, παρουσιάστηκαν οι στόχοι καθώς και προτάσεις, ενώ έγινε παρουσίαση των νέων εξωτερικών συνεργατών. Οι νέοι εξωτερικοί συνεργάτες είναι οι Αλεξάνδρα Βασταρδή υπεύθυνη διαχείρισης – ς οικονομικών καταστάσεων, Αναστασία Φύσσα, Γραφείο Τύπου και Στέφανος Κουτσούκης υπεύθυνος διαχείρισης Ιστοσελίδας.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Στέργιος Φάτσης, τόνισε ότι ο ρόλος των Διοικουσών Επιτροπών πρέπει να είναι διακριτός από αυτόν του Δ.Σ., έτσι ώστε ο καθένας να επιτελεί το έργο του, χωρίς προστριβές.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν, εκ μέρους του Προεδρείου του Δ.Σ. που συμμετέχουν και σε Διοικούσες Επιτροπές τμημάτων, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Στέργιος Φάτσης, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Στέλιος Κολόζος, ο Πέτρος κι ο ταμίας Πέτρος Μπλάνας.

Από τις Διοικούσες Επιτροπές παρευρέθησαν, από το τμήμα μπάσκετ ανδρών ο Δημήτρης Τσιόλκας, από το τμήμα μπάσκετ γυναικών ο Αλέκος Μιχόπουλος, από το τμήμα στίβου οι Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Στέλιος Σταματίου, από το βόλεϊ γυναικών οι Γιάννης Αρβανιτόπουλος κι Αντώνης Καπουρνιώτης, από το τμήμα κολύμβησης η Κωνσταντίνα Λεβέντη, από το τμήμα ποδοσφαίρου ο Αχιλλέας Τζαλάκας κι από το τμήμα υδατοσφαίρισης οι Κώστας Σκοτινιώτης, Κώστας Γκανάτσιος, Δήμητρα Εγνατιάδη και Εγνατιάδης.
Καλεσμένος στη συνάντηση ήταν και ο Χρήστος Λαλιάς, πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.
Μετά τη συνάντηση ακολούθησε δείπνο στο τσιπουράδικο “Μαίανδρος”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση