Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Σε κλίμα συνεργασίας η συνάντηση του Προεδρείου του Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη”, με εφόρους και μέλη Διοικουσών Επιτροπών
Σε κλίμα συνεργασίας η συνάντηση του Προεδρείου του Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη”, με εφόρους και μέλη Διοικουσών Επιτροπών

Σε κλίμα συνεργασίας η συνάντηση του Προεδρείου του Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη”, με εφόρους και μέλη Διοικουσών Επιτροπών

Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη “Η ”, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, συνάντηση του Προεδρείου του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη “Η ”, στα γραφεία του Συλλόγου, με τους εφόρους και τα μέλη των Διοικουσών Επιτροπών όλων των τμημάτων.

Στο πλαίσιο οργάνωσης του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική χρονιά, παρουσιάστηκαν οι στόχοι καθώς και , ενώ έγινε παρουσίαση των νέων εξωτερικών συνεργατών. Οι εξωτερικοί συνεργάτες είναι οι Αλεξάνδρα Βασταρδή υπεύθυνη διαχείρισης – συγκέντρωσης οικονομικών καταστάσεων, Αναστασία Φύσσα, Γραφείο Τύπου και Στέφανος Κουτσούκης υπεύθυνος διαχείρισης Ιστοσελίδας.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Στέργιος Φάτσης, τόνισε ότι ο ρόλος των Διοικουσών Επιτροπών πρέπει να είναι διακριτός από αυτόν του Δ.Σ., έτσι ώστε ο καθένας να επιτελεί το έργο του, χωρίς προστριβές.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν, εκ μέρους του Προεδρείου του Δ.Σ. που συμμετέχουν και σε Διοικούσες Επιτροπές τμημάτων, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Στέργιος Φάτσης, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Στέλιος Κολόζος, ο γενικός Πέτρος Παρασκευόπουλος κι ο Πέτρος Μπλάνας.

Από τις Διοικούσες Επιτροπές παρευρέθησαν, από το τμήμα ο Δημήτρης Τσιόλκας, από το τμήμα μπάσκετ γυναικών ο Αλέκος Μιχόπουλος, από το τμήμα στίβου οι Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Στέλιος Σταματίου, από το βόλεϊ γυναικών οι Γιάννης Αρβανιτόπουλος κι Αντώνης , από το τμήμα κολύμβησης η Κωνσταντίνα Λεβέντη, από το τμήμα ποδοσφαίρου ο Αχιλλέας Τζαλάκας κι από το τμήμα υδατοσφαίρισης οι Κώστας Σκοτινιώτης, Κώστας Γκανάτσιος, Δήμητρα Εγνατιάδη και Εγνατιάδης.
Καλεσμένος στη συνάντηση ήταν και ο Χρήστος Λαλιάς, πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.
Μετά τη συνάντηση ακολούθησε δείπνο στο “Μαίανδρος”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ιδιοκτήτη #μπαρ για ανεμβολίαστους πελάτες #μπαρ - https://t.co/7KZL6PAnGE -

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση