Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σε καλό κλίμα η συνάντηση Κοντονή και αντιπροσωπειών ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Κοντονή και αντιπροσωπειών ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

    Σε πολύ καλό  κλίμα διεξήχθη η και σύσκεψη στο Υφυπουργείο Αθλητισμού παρουσία του υφυπουργού  Σταύρου Κοντονή , της υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών  Μαρίνας Χρυσοβελωνη και βουλευτών του Νομού Μαγνησίας .

Εκ μέρους του Υφυπουργείου παρέστησαν ο Ειδικός Σύμβουλος του  Κατραχούρας Γιώργος και τα μέλη της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής , νομικοί σύμβουλοι , Χρυσόστομος Σχοινάς και Δημήτριος Παρασπύρου .

 

Οι αντιπροσωπείες του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 (Νίκος Τσεκούρας , Νίκος Κάβουρας και Αλέκος Μεταφτσής και του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Γιαννουλάκης και Γιώργος Βρέντζος ) ανέπτυξαν τις θέσεις τους , οι οποίες συνοψίζονται σε :

 

  1. Η εκκαθάριση να γίνεται απευθείας από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης
  2. Τα δημιουργηθέντα χρέη να μην βαρύνουν το μητρικό σωματείο

 

Με δεδομένο ότι οι ομάδες  αποτελούν μεγάλα αθλητικά μεγέθη και γρήγορα θα επανέλθουν στις επαγγελματικές κατηγορίες , τα χρέη να μην αποτελούν τροχοπέδη , για όσους θα ήθελαν να ασχοληθούν μ’ αυτές , διοικητικά .

 

Τα μέλη της Νομοπαρασκευαστικής επιτροπής ανέφεραν ότι βρίσκουν εύλογες τις αιτιάσεις αυτές , αποτελούν και δικές τους ανησυχίες , κατέστησαν σαφές ότι με το νέο αφενός θα υπάρχει μέριμνα να αποτρέπονται αυτά τα φαινόμενα και αφετέρου να μην χάνονται χρήματα είτε του Δημοσίου είτε ιδιωτών (αθλητών και πιστωτών) , διότι αυτό δεν αφορά μόνο τις δικές μας ομάδες αλλά και άλλες και συμπερασματικά άφησαν ανοικτό το παράθυρο ώστε οι νέες ρυθμίσεις να αφορούν όσες ομάδες αποχωρούν μετά τη ψήφιση του νόμου .

 

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία μας επισκέφτηκε , στη Βουλή , την υπεύθυνη του κοινοβουλευτικού τομέα αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή  Άννα Καραμανλή , όπου ανέλυσε τις θέσεις   της, ζητώντας την συμβολή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ώστε να ικανοποιηθούν αυτές . Η κα. Καραμανλή , η οποία ήταν ενήμερη πλήρως , μέσω του υπομνήματος που της είχε αποσταλεί , αφού ζήτησε πίστωση χρόνου προκειμένου να μελετήσει το προσχέδιο του νόμου ,  διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια, εάν και εφόσον κατατεθεί το αθλητικό νομοσχέδιο .

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση