Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σε φιλικούς αγώνες στην Καρδίτσα οι υποδομές μπάσκετ του Ολυμπιακού
Σε φιλικούς αγώνες στην Καρδίτσα οι υποδομές μπάσκετ του Ολυμπιακού

Σε φιλικούς αγώνες στην Καρδίτσα οι υποδομές μπάσκετ του Ολυμπιακού

Μια εξαιρετική εμπειρία είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν οι μικροί καλαθοσφαιριστές και οι καλαθοσφαιρίστριες των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού που δεψαν χθες μαζί με τους προπονητές και τους γονείς τους στην , όπου έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων με τις αντίστοιχες ομάδες του Απόλλωνα Καρδίτσας.

Πραγματοποιήθηκαν τέσσερα πολύ όμορφα παιχνίδια και τα παιδιά όλων των ηλικιακών τμημάτων απόλαυσαν το παιχνίδι και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, τόσο για την άψογη συμπεριφορά τους, όσο και για το πλούσιο ταλέντο τους.

Στην Καρδίτσα δεψαν τα τμήματα κορασίδων, παγκορασίδων, προμίνι και μίνι, ενώ τα συνόδευσαν τα μέλη του τεχνικού τμήματος Ιωάννα Ράμμου, Πέπη Σατραζέμη, Ελένη Παπαθανασίου και Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Ο Ολυμπιακός κάλυψε όλα τα έξοδα ς των παιδιών, τόσο μετά τα παιχνίδια με σάντουιτς και χυμούς, όσο και για το μεσημεριανό τους γεύμα.

Όλα τα μέλη της ς επέστρεψαν απόλυτα ικανοποιημένα την Κυριακή το απόγευμα στο Βόλο γεμάτα παραστάσεις και πλούσιες μπασκετικές εμπειρίες.

Ο Ολυμπιακός ευχαριστεί θερμά τον Απόλλωνα Καρδίτσας και τους προπονητές Κώστα Ναούμ και Σπύρο Παππά για τη φιλοξενία που τους επιφύλαξαν.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός Βόλου διοργανώνει 25 και 26 Ιουνίου διήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την ολος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Μιας επιτυχημένης χρονιάς όσον αφορά τα τμήματα υποδομής, αφού το τμήμα των μίνι τερσε αήττητο με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο της ΕΣΚΑΘ, ενώ η ομάδα των κορασίδων κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη Μαγνησία με 8 νίκες σε 10 παιχνίδια.

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου άρχισε ήδη και αποδίδει καρπούς, αφού τρεις καλαθοσφαιρίστριες από την ομάδα των κορασίδων, οι Πόπιντσουκ, Αρτεμισίου και Στάμου, τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις της γυναικείας ομάδας που θ' αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στόχος του Ολυμπιακού Βόλου ήταν και παραμένει, η αξιοποίηση παιδιών βγαλμένων από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Οι εγγραφές νέων παιδιών που θέλουν να παίξουν μπάσκετ συνεχίζονται και το καλοκαίρι, αφού τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι και πάλι πρωταγωνιστής σε όλα τα επίπεδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση