Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σε εντατικούς ρυθμούς ο ΣΔΥ Βόλου ενόψει του Σεπτεμβρίου
Σε εντατικούς ρυθμούς ο ΣΔΥ Βόλου ενόψει του Σεπτεμβρίου

Σε εντατικούς ρυθμούς ο ΣΔΥ Βόλου ενόψει του Σεπτεμβρίου

Σε εντατικούς ρυθμούς κινείται η οργάνωση του Βόλου για όσα θα ακολουθήσουν στο επόμενο διάστημα, καθώς από τον Σεπτέμβριο θα είναι πολύ πλούσια η δράση που θα υπάρχει σε όλα τα μέτωπα, τόσο στη Μαγνησία με αγώνες που θα μετέχει και θα υποστηρίξει ο σύλλογος, όσο και πανελλαδικά με εκδρομές και πλήθος συμμετοχών.

Κανονικά συνεχίστηκε εξάλλου η αγωνιστική δραστηριότητα και τις προηγούμενες ημέρες. Το Σέλι και το Βέρμιο βρέθηκαν στο επίκεντρο του ορεινού τρεξίματος με αγώνες διαφόρων διαδρομών που έγιναν το Σαββατοκύριακο στα πλαίσια του Seli mountain running. Ο κύριος αγώνας των 23 χιλιομέτρων έγινε το πρωί της Κυριακής με τη συμμετοχή 3 δρομέων του Β. Ο Αμβρόσιος Δημητριάδης με 2.37.57 τερμάτισε 13ος και βραβεύθηκε καθώς ήταν νικητής της κατηγορίας άνω των 50 ετών. 162η στο σύνολο και 13η γυναίκα αναδείχθηκε η Βάσω Τασιώνη με χρόνο 4.09.23. 194ος ακολούθησε ο Γιώργος Παπαϊωάννου με 4.59.06.

40 χιλιόμετρα στα Τζουμέρκα, στα Θεοδώριανα Άρτας, δεν δίστασαν να τρέξουν παρά τη και τις καιρικές συνθήκες οι trail runneres που αγωνίστηκαν στον σκληροτράχηλο αγώνα “Στην ά του Κριάκουρα” που έγινε το πρωί της Κυριακής. Ο Απόστολος Μπαρμπούλης εκπροσώπησε τον και τερμάτισε 18ος με χρόνο 7.55.20.

Οι αγώνες που θα τρέξουν οι δρομείς του ΣΔΥΒ το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, είναι το Ultra Ursa Trail στο , ο 2ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Γουμένισσας και ο 15ος Αγώνας Δρόμου Αυγερινού Κοζάνης. Σημαντική παρουσία θα υπάρχει μια βδομάδα μετά (8 Σεπτεμβρίου) στον 33ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου, τον αρχαιότερο ορεινό αγώνα της χώρας μας, όπου θα αγωνιστούν οι Χάρης Ακρίβος, Σάκης Κράβαρης, Απόστολος Μπαρμπούλης, Κώστας Πολίτης, Σεραφείμ Τσαμασιώτης. Την ίδια ημέρα στον Ημιμαραθώνιο Βουδαπέστης θα μετέχουν ο Γιώργος Πατσαρούχας και ο Ηλίας Πατσαρούχας. Ο Μιχάλης Άκερμαν θα τρέξει στον 4ο Ορειβατικό αγώνα Τσαριτσάνης – Ολύμπου.

Οι αγώνες για τους οποίους εγγραφές γίνονται από τον διαρκώς αυξάνονται και είναι οι παρακάτω. Οι εγγραφές όπως καθιερώθηκε εδώ και χρόνια γίνονται προς διευκόλυνση των μελών του συλλόγου στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160.

5ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών 15 Σεπτεμβρίου. 5 και 10 χιλιόμετρα, ποσό συμμετοχής 5 ευρώ κάθε αγώνας. Λήξη εγγραφών 10/9. Θα γίνει και παιδικός αγώνας, με συμμετοχή.

8o Skiathos Trail Run 2019 Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη 22 Σεπτεμβρίου. Ημιμαραθώνιος και 10 χιλιόμετρα (ποσό συμμετοχής 10 ευρώ για κάθε αγώνα), παιδικοί αγώνες . Λήξη εγγραφών 17/9. Θα οργανωθεί εκδρομή από τον ΣΔΥ Βόλου.

13ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 21-22 Σεπτεμβρίου. Αποστάσεις 30, 10 και 5 χιλιόμετρα με ποσό συμμετοχής αντίστοιχα 12, 10 και 8 ευρώ.

3ος Αγώνας Δρόμου «Almyros City – Zerelia Lakes» 6 Οκτωβρίου. Αγώνες 20.100 και 6.000 μέτρων, με ποσό συμμετοχής 10 και 6 ευρώ αντίστοιχα.

Ρήγειος Δρόμος Βελεστίνο 13 Οκτωβρίου, με δωρεάν συμμετοχή.

8ος Αγώνας Δρόμου «Τρέχω για την » 13 Οκτωβρίου. Απόσταση 8 χιλιόμετρα, δωρεάν συμμετοχή και πλήθος παροχών για τους 2.000 δρομείς.

8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και παράλληλος αγώνας 5 χιλιομέτρων Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Ποσό συμμετοχής 12 και 7 ευρώ για τον κάθε αγώνα αντίστοιχα. Κατόπιν συμφωνίας της Ομοσπονδίας των συλλόγων δρομέων ΕΟΣΛΜΑ-Υ με τη διοργάνωση, μέρος του ποσού συμμετοχής θα κατευθυνθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό. Λήξη εγγραφών αρκετά νωρίς, στις 25/9.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση