Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σε δυναμική τροχιά το τμήμα πόλο της Νίκης Βόλου
Σε δυναμική τροχιά το τμήμα πόλο της Νίκης Βόλου

Σε δυναμική τροχιά το τμήμα πόλο της Νίκης Βόλου

Δυναμικά μπαίνει το τμήμα υδατοσφαίρισης του στο «στίβο μάχης» της Β' Εθνικής, καθώς σε Τύπου που δόθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ανακοινώθηκαν οι παίκτες που θα στελεχώσουν την αντρική αγωνιστική ομάδα.

Πρόκειται για τους:
Τερματοφύλακας
Ζαχαρής Γιώργος. ΟΕΑ ΝΑΒ γεν. 1999

Περιφερειακοί
Λιβογιάννης Παναγιώτης. ΟΕΑ ΝΑΒ γεν. 1999
Αναστασόπουλος Σπύρος. ΟΕΑ ΝΑΒ γεν. 1982
Βλαχογιάννης Κωνσταντίνος. ΚΟΠΙ, Γ.Σ. Ηλιούπολη γεν. 1995
Γεωργάκης Βαγγέλης. Ολυμπιάδα Ιωαννίνων, Πύρρος Ιωαννίνων, Γ.Σ. Ηλιούπολης γεν. 1974
Μιχαλόπουλςο Γεώργιος. Γ.Σ. Ηλιούπολης γεν. 2000
Ξιάρχος Ανδρέας. Τρίτωνας Αμαρουσίου, Μύλων Νέας Σμύρνης, Γ.Σ. Ηλιούπολης γεν. 1991
Μικρομάστορας Παντελής. Τρίαινα Βούλας, ΝΟ Σύρου γεν. 1995

Φουνταριστοί
Μαρίνης Νίκος: Μακεδονικός, Οξυγόνο γεν. 1994
Παλάσκας Αργύρης: ΟΕΑ ΝΑΒ 1974

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Στέργιος Φάτσης, τόνισε ότι δε θα αναφερθεί στο παρελθόν και πλέον κοιτάμε μπροστά με μία νέα προσπάθεια που όπως είπε «γίνεται από το μηδέν και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις σωστές βάσεις, ώστε να βρεθεί ο σωστός δρόμος για τις επόμενες κατηγορίες». Ευχαρίστησε τους παίκτες που αφιλοκερδώς δέχθηκαν να φορέσουν το σκουφάκι της Νίκης και να αγωνιστούν στη Β' Εθνική.

Ο Φάτσης, ευχαρίστησε τον Χάρη Μαγγιώρη από τον Σύλλογο στο Μαρούσι, τον Δημήτρη Κύρκο έφορο του Γ.Σ.Ηλιούπολης, τον Σωτήρη Καλογήρου βετεράνος πολίστας, ο οποίος ως εξωτερικός συνεργάτης θα αναλάβει το marketing του τμήματος.

Ο Φάτσης, αναφέρθηκε στο δύσκολο του προπονητή Νίκου Κωνσταντέλια που ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει μπροστά του, αλλά και στο έργο των Ηρακλή Κοσκινά εφόρου του τμήματος και Λάπρου Τσώλη.

Μάλιστα, όπως είπε, «Από την παλιά ομάδα έχουν μείνει μόνο τα σκουφάκια κι αυτά όχι όλα. Εμείς είμαστε εδώ. Ο άγγελος της Νίκης είναι τυπωμένος στην καρδιά και στο μυαλό μας. Δε βάζουμε αυτοκόλλητα όπως άλλοι. Το πόλο της Νίκης είναι εδώ».

Ο προπονητής του τμήματος Κωνσταντέλιας Νίκος, δήλωσε ότι ξέρει ποια είναι η ευθύνη κι όπως είπε «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση στο μηδέν ή και υπό του μηδενός. Αλλά για να βάλεις σωστές βάσεις, ίσως χρειάζεται να ξεκινήσεις από το μηδέν. Δεν είχα κανένα ενδοιασμό να αναλάβω αυτό το έργο. Είμαστε εδώ για τη Νίκη Βόλου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τον έφορο, γιατί είδα ότι πρόκειται για ανθρώπους που μπορώ να εμπιστευτώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο της Νίκης που με συμπεριέλαβε με αγάπη. Ξεκινάμε ένα πολύ δύσκολο έργο».

Ο κ. Κωνσταντέλιας πρόσθεσε ότι οι ακαδημίες του τμήματος έχουν περί στα 10 και βασιζόμενο το τμήμα στις ακαδημίες και στους , στόχος είναι να προχωρήσει μπροστά.
Να σημειωθεί ότι ήδη η αντρική ομάδα έδωσε το πρώτο της φιλικό, ενώ όπως τόνισε «Στόχος είναι η παραμονή στη Β' Εθνική που φέτος έχει αρκετά δύσκολες ομάδες κι είναι η πιο δύσκολη τα τελευταία 10 χρόνια. Θα παλέψουμε να έχουμε τη Νίκη εκεί που της αξίζει».

Ο έφορος του τμήματος πόλο Ηρακλής Κοσκινάς αφού ευχαρίστησε και τον έφορο του Γ.Σ. Ηλιούπολης Δημ. Κύρκο και τον Στ. Βούλγαρη για τη βοήθεια στο τμήμα, δήλωσε ότι «Στήνουμε το τμήμα από την αρχή. Θα κάνουμε τα πάντα για να είναι το τμήμα όπως πρέπει κι όπως είπε κι ο προπονητής, στόχος είναι η παραμονή στη Β' Εθνική».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Γεωργάκης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ». Ο Βαγγέλης Γεωργάκης συμπλήρωσε ότι «Προσφερθήκαμε να παίξουμε, γιατί μας αρέσει το πόλο και είναι μεγάλη ανταμοιβή που παίζουμε σε μια ιστορική ομάδα, τη Νίκη Βόλου. Παίζουμε σε μια ανταγωνιστική κατηγορία. Κάθε εμπόδιο λένε ότι είναι για καλό και κάθε νέα αρχή σε οδηγεί σε κάτι καλύτερο».

Κλείνοντας ο Σωτήρης Καλογήρου, εξωτερικός συνεργάτης υπεύθυνος για το marketing, βετεράνος πολίστας, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης κι απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού, ανέφερε ότι ο αδικείται ως πόλη, όσον αφορά στο κομμάτι της υδατοσφαίρισης, προσθέτοντας ότι μέσα από το brand name του Συλλόγου, θα έρθει η στην υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση