Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου η Νίκη Βόλου
Σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου η Νίκη Βόλου

Σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου η Νίκη Βόλου

Το τμήμα στίβου του .Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” θα συμμετάσχει στους διασυλλογικούς Ανδρών – υναικών, που θα διεξαχθούν στις 8 και 9 Μαΐου 2021 στη Λάρισα.

Οι αθλητές του τμήματος που θα συμμετέχουν είναι:

ΑΣΗΜΑΚΟΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ – ΤΡΙΠΛΟΥΝ

ΓΚΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – 400Μ & 400ΕΜΠ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ – ΤΡΙΠΛΟΥΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ – ΤΡΙΠΛΟΥΝ

ΖΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – 100Μ & 200Μ

ΓΚΟΓΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ – 100Μ & 200Μ

ΦΛΩΡΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ – 1500Μ & 5000Μ

ΤΣΙΤΣΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ – 1500Μ & 3000Μ ΣΤΙΠΛ

ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΤΡΙΠΛΟΥΝ

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΕΛΜΑ – ΥΨΟΣ

ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ – ΤΡΙΠΛΟΥΝ

ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ – 200Μ

ΡΕΠΟΥ ΖΩΗ – ΜΗΚΟΣ

Επισημαίνεται ότι η αγωνιστική ομάδα δεν σταμάτησε τις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι αθλητές είναι έτοιμοι, να ριχτούν στη μάχη της πρόκρισης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ς που θα διεξαχθεί μέσα Ιουνίου. Μοναδικές απουσίες, ο κύπριος Γρηγόρης Αριστοδήμου που έμεινε στην Κύπρο λόγω και ο Κώστας Ιορδανίδης λόγω τραυματισμού.

Αρχηγός της ς θα είναι ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης και θα συνοδέψουν οι προπονητές Παύλος , Αποστόλης Βλαχάβας, Βάσω Κολλυμένου και Ηλιάνα Σταυρουλάκη.

Από το τμήμα στίβου έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προστασίας των αθλητών και των συνοδών.

Σε δηλώσεις του, ο έφορος του τμήματος  αναφέρει: “Όλη η αγωνιστική χρονιά, θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του διαιτολόγου Κωνσταντίνου Λάμπη που έφυγε πρόωρα από κοντά μας, στενού συνεργάτη για 10 χρόνια του αγωνιστικού τμήματος”.

Πρόσθεσε ότι, παρά την εξάμηνη καθολική αθλητική στασιμότητα των ακαδημιών το τμήμα έχει καλύψει μισθούς, λειτουργικά έξοδα και κόστος αποστολών πανελληνίων πρωταθλημάτων έως τον Ιούλιο 2021, όλη της αγωνιστικής ομάδας και του προπονητικού team κι ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους του αθλητές, σε όλους του Συλλόγους της ς που θα λάβουν μέρος στα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση