Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σε διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα στην Ηγουμενίτσα η Νίκη Βόλου
Σε διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα στην Ηγουμενίτσα η Νίκη Βόλου

Σε διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα στην Ηγουμενίτσα η Νίκη Βόλου

Η ακαδημία ποδηλασίας του “Η ΝΙΚΗ” και το τμήμα ενηλίκων, συμμετείχαν την Κυριακή 8/3 στο διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα στην Ηγουμενίτσα, που διοργάνωσε ο ποδηλατικός σύλλογος Ηγουμενίτσας “ΙΡΟΣ”, σε με την εταιρεία PODILATO.EU

Αναλυτικά τα :

Καλαντώνης Απόστολος 2η θέση κατηγορίας ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ, 4η θέση γενικής ως 15 ετών σε 31 αθλητές και 2ος με 8 βαθμούς στο κύπελλο Β.Ελλάδος.

Τσιουκαντάνας Αντώνιος 3η θέση κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ, 21η θέση γενικής σε 41 αθλητές και 3ος με 6 βαθμούς στο κύπελλο Β. Ελλάδος.

Παπαμιχαήλ Αντώνιος 4η θέση κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ, 23η θέση γενικής σε 41 αθλητές και 4ος με 4 βαθμούς στο κύπελλο Β. Ελλάδος.

Αστράς Δημήτριος 9η θέση κατηγορίας ΑΡΩΝ, 11η θέση γενικής σε 61 αθλητές και 9ος με 2 βαθμούς στο κύπελλο Β. Ελλάδος.

Καλαντώνης Δημήτριος 7η θέση κατηγορίας 40-49 ετών, 17η θέση γενικής σε 51 αθλητές και 7ος στο κύπελλο Β. Ελλάδος με 2 βαθμούς.

Μορφόπουλος Σπυρίδων 4η θέση κατηγορίας 50-59 ετών, 19η θέση γενικής σε 51 αθλητές και 4ος στο κύπελλο Β. Ελλάδος με 4 βαθμούς.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία και την τους στο τελικό αποτέλεσμα της διοργάνωσης. Μεγάλη εντύπωση η ανταπόκριση του κόσμου, οι , οι φωτογράφοι, οι θεατές και η συμμετοχή πολλών παιδιών, κάτι που αποδεικνύει, πως η του διοργανωτή για το , μεταδίδεται σε αυτές τις οικογένειες των παιδιών.

Συγχαρητήρια αξίζει η υπερπροσπάθεια του Τσιουκαντάνα Αντώνη, που ύστερα από οδηγικό λάθος μέσα στην ένταση του αγώνα, έπεσε από ύψος 2 μ. και παρά τον τραυματισμό του, συνέχισε και τερσε τον αγώνα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις επτά εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού που πρόσφεραν πρώτες βοήθειες στον αθλητή του Συλλόγου.

Στους συμμετέχοντες αθλητές, προσφέρθηκε γευστικότατο πιάτο – έδεσμα από τους διοργανωτές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση