Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωρά η ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωρά η ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωρά η ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Η ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ 1937 προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο θα είναι ισόποσο του αρχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1.000 μετοχών των 30 εκάστη, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας  να γίνουν συμμέτοχοι σ΄ αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, μετά την άνοδο της ομάδας  στις επαγγελματικές κατηγορίες  και συνεχίζεται ώστε ο Βόλου να βρεθεί εκεί όπου ανήκει, στην κορυφαία κατηγορία.

Για τον σκοπό αυτό, την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πολυμετοχικότητα του δηλαδή, όσοι εκ των μετόχων συμμετείχαν στο αρχικό κεφάλαιο αποποιήθηκαν το εκ του νόμου δικαίωμά τους στην αύξηση.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (Κεντρικό Κατάστημα: 2ας οεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ » έως και την 1η Φεβρουαρίου.

Για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της αύξησης έχει δημιουργηθεί 7μελής με επικεφαλής τον  Κυριάκο Κυριακόπουλο και μέλη τους  Νίκο Τσεκούρα, Δημήτρη Μουρτζίνο, Αλέξανδρο Μεταφτσή, Δημήτριο Πέγιο, Γιάννη Θεοδωρίδη (ως πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών) και ένας εκπρόσωπος των οργανωμένων φιλάθλων.

Η 7μελής θα συνδράμει στην προσπάθεια των μελών της ς της ΠΑΕ για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Ήρθε η ώρα των φιλάθλων του να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.

"Αλιεύοντας" την είδηση