Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην Έδεσσα η Νίκη Βόλου
Σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην Έδεσσα η Νίκη Βόλου

Σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην Έδεσσα η Νίκη Βόλου

Το ποδηλατικό τμήμα του «Η ΙΚΗ» συμμετέχει στον 9ο αγώνα ορεινής ποδηλασίας “ΔΡΟΜΟΙ ΚΕΡΑΣΙΟΥ” που θα διεξαχθεί στην Έδεσσα την 7 Απριλίου υπό την αιγίδα του αθλητικού συλλόγου “ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ ΣΣΑΣ” και του “PODILATO.EUROPE”.

Ο αγώνας είναι μήκους 30 χλμ με θετικά υψομετρικά 960 και οι ποδηλάτες θα κινούνται τουλάχιστον 25 χλμ σε ορεινά μονοπ απείρου φυσικού κάλλους, ανάμεσα στο Σέλι και το Καϊμακτσαλάν, ανακαλύπτοντας τους παραπόταμους των διάσημων καταρρακτών της πόλης.

Περίπου 3 ώρες αντοχής, υπερνικώντας τις σωματικές αντοχές με τους παλμούς στο «κόκκινο», στοχεύοντας σε μια καλή θέση στο βάθρο δίνοντας παραπάνω από το 100% για την ομάδα και τα αθλητικά ιδεώδη.

Συνολικά θα τρέξουν 11 αθλητές στις παρακάτω κατηγορίες:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: 2 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

ΕΦΗΒΟΙ: 1 ΑΘΛΗΤΗΣ

ΑΔΡΕΣ ΩΣ 30 ΕΤΩΝ: 1 ΑΘΛΗΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΣ 30 ΩΣ 40 ΕΤΩΝ: 2 ΑΘΛΗΤΕΣ

ΑΝΔΡΕΣ 40 ΩΣ 50 ΕΤΩΝ: 4 ΑΘΛΗΤΕΣ

ΑΝΔΡΕΣ 50 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ: 1 ΑΘΛΗΤΗΣ

Η ορεινή ποδηλασία και η ποδηλασία , είναι η ELIT των αγωνισμάτων ποδηλασίας  και στη χ, όπου δραστηριοποιείται το 99,99% των αθλητών.

Η ομάδα  της Νίκης  στην ορεινή ποδηλασία είναι πολύ δυνατή και οι αθλητές ευελπιστούν στον 6ο αγώνα μέσα σε δύο μήνες της ιδρυτικής  χρονιάς, να φέρουν ακόμη μια φορά μετάλλια στην πόλη , στους οπαδούς  και στην ομάδα .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση