Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην Έδεσσα η Νίκη Βόλου
Σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην Έδεσσα η Νίκη Βόλου

Σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην Έδεσσα η Νίκη Βόλου

Το του «Η ΝΙΚΗ» συμμετέχει στον 9ο αγώνα ορεινής ποδηλασίας “ΔΡΟΜΟΙ ΚΕΡΑΣΙΟΥ” που θα διεξαχθεί στην Έδεσσα την 7 Απριλίου υπό την αιγίδα του αθλητικού συλλόγου “ ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ” και του “PODILATO.EUROPE”.

Ο αγώνας είναι μήκους 30 χλμ με θετικά υψομετρικά 960 και οι ποδηλάτες θα κινούνται τουλάχιστον 25 χλμ σε ορεινά μονοπάτια απείρου φυσικού κάλλους, ανάμεσα στο Σέλι και το Καϊμακτσαλάν, ανακαλύπτοντας τους παραπόταμους των διάσημων καταρρακτών της πόλης.

Περίπου 3 ώρες αντοχής, υπερνικώντας τις σωματικές αντοχές με τους παλμούς στο «κόκκινο», στοχεύοντας σε μια καλή θέση στο βάθρο δίνοντας παραπάνω από το 100% για την ομάδα και τα αθλητικά ιδεώδη.

Συνολικά θα τρέξουν 11 στις παρακάτω κατηγορίες:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: 2 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

ΕΦΗΒΟΙ: 1 ΑΘΛΗΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΩΣ 30 ΕΤΩΝ: 1 ΑΘΛΗΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΣ 30 ΩΣ 40 ΕΤΩΝ: 2 ΑΘΛΗΤΕΣ

ΑΝΔΡΕΣ 40 ΩΣ 50 ΕΤΩΝ: 4 ΑΘΛΗΤΕΣ

ΑΝΔΡΕΣ 50 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ: 1 ΑΘΛΗΤΗΣ

Η ορεινή ποδηλασία και η ποδηλασία δρόμου, είναι η ELIT των αγωνισμάτων ποδηλασίας  και στη χώρα, όπου δραστηριοποιείται το 99,99% των αθλητών.

Η ομάδα  της Νίκης  στην ορεινή ποδηλασία είναι πολύ δυνατή και οι ευελπιστούν στον 6ο αγώνα μέσα σε δύο μήνες της ιδρυτικής  χρονιάς, να φέρουν ακόμη μια φορά στην πόλη , στους οπαδούς  και στην ομάδα .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς #ΓΣΘησέαςΑγριάς - https://t.co/ymnS5snDkP -

  • Ασφαλτόστρωση της οδού Βλάχα-Βροντερό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/enhrih2H9A -

  • Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια - https://t.co/T09JTFEuVL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση