Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Σε αγώνες κλειστού στίβου στη Θεσσαλονίκη η Νίκη Βόλου
Σε αγώνες κλειστού στίβου στη Θεσσαλονίκη η Νίκη Βόλου

Σε αγώνες κλειστού στίβου στη Θεσσαλονίκη η Νίκη Βόλου

 

 

Στην αθλητική διοργάνωση κλειστού στίβου Κ14-Κ16 που διοργανώνει ο Σ.Π.Σ.Β.Ε. σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης θα συμμετάσχουν οι μικρότεροι της αγωνιστικής ομάδας στίβου του το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019.

Σαράντα πέντε και αθλήτριες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό που μπορούν να κάνουν σε έναν αγώνα διαφορετικό από όλους τους άλλους, μιας και για όλους είναι η πρώτη φορά που συμμετάσχουν σε αγώνες κλειστού στίβου.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Προπονητήριο ”Τασούλα Κελεσίδου” και εκφράζεται η ελπίδα ότι όλοι οι αθλητές θα φύγουν  με καλές επιδόσεις και ευχάριστες αναμνήσεις μιας και θα πάρουν το βάπτισμα της συμμετοχής τους σε κλειστό στίβο.

Η των αθλητών του τμήματος, θα γίνει με λεωφορείο και την θα συνοδεύσουν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Βάσω Κολλυμένου κι Αποστόλης Βλαχάβας, καθώς και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Δημήτρης Μπατζανός, Χρόνης Βελέντζας και Γιώργος Τάκης.

Η αναχώρηση θα γίνει από την πύλη του Πανθεσσαλικού Σταδίου στις 07:00 π.μ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή συνεδρίαση του #ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά #ΣΟΠΠ - https://t.co/UEcElOtkJj -

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

"Αλιεύοντας" την είδηση