Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Σε αγώνες η ποδηλασία της Νίκης Βόλου
Σε αγώνες η ποδηλασία της Νίκης Βόλου

Σε αγώνες η ποδηλασία της Νίκης Βόλου

 

Την Κυριακή 14/4/2019 διεξήχθη στα Κανάλια το τοπικό πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης για ποδήλατα δρόμου και ποδήλατα χρονόμετρου δρόμου.

Ο αθλητής της Νίκης Βόλου Καραμέτος Δημήτριος στην κατηγορία των ανδρών, τερμάτισε 7ος στην μέση της κατάταξης, γεγονός που αποδεικνύει ότι, ξεκινάει πολύ καλά τη χρονιά.

Να σημειωθεί ότι, ο αθλητής, θα λάβει μέρος στον πολύ γνωστό αγώνα OPEN BIKE ODYSSEY τον Ιούνιο.

Ο αγώνας αυτός διαρκεί πέντε ημέρες και κάθε μέρα οι αθλητές καλύπτουν υπεραποστάσεις από 50 ως 100 χλμ.

Οι συμμετοχές είναι παγκοσμίου επιπέδου.

Επίσης, την Κυριακή 21/4/2019 ο μικρότερος αθλητής μας, Αδαλόγλου Δημήτριος θα αγωνισθεί στον διασυλλογικό αγώνα «6ος ΓΥΡΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Ιωσήφ Μακαρώνας» που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος Παράδεισος Αμαρουσίου και είναι της μορφής Ολυμπιακού Cross Country.

Ο Δημήτρης είναι 8 ετών και είναι ο δεύτερος αγώνας που συμμετέχει, μετά το τοπικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος στα Τρίκαλα και του ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Τη Μ.Δευτέρα οι αθλητές που αγωνίζονται στο Mountain Bike, θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στην πολύ απαιτητική διαδρομή XCO στην πολύπαθη Μάνδρα Αττικής συνοδευόμενοι από ποδηλάτη, ο οποίος κατατάσσεται στην ελίτ της ποδηλασίας στη χώρα μας και του χρόνου θα ανήκει στην ομάδα μας, μιας και δήλωσε ότι χτυπά μέσα του η ΜΠΛΕ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανακοίνωση του Τομεακού Συμβουλίου ΑΕΙ Βόλου της ΚΝΕ για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών… - https://t.co/AtJyNCtQIj -

  • Για διατάραξη κοινής ησυχίας συνελήφθη ιδιοκτήτης ψητοπωλείου #ιδιοκτήτηςψητοπωλείου - https://t.co/vNBjxv3Gxk -

  • Παρουσίαση της δράσης ΜΝΑΕ στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/mUDgaqLMWm -

"Αλιεύοντας" την είδηση