Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σε αγώνες η ποδηλασία της Νίκης Βόλου
Σε αγώνες η ποδηλασία της Νίκης Βόλου

Σε αγώνες η ποδηλασία της Νίκης Βόλου

 

Την Κυρική 14/4/2019 διεξήχθη στ το τοπικό πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης για ποδήλατα δρόμου και ποδήλατα χρονόμετρου δρόμου.

Ο αθλητής της ίκης Βόλου Καραμέτος Δημήτριος στην κατηγορία των ανδρών, τερσε 7ος στην της κατάταξης, γεγονός που αποδεικνύει ότι, ξεκινάει πολύ καλά τη χρονιά.

α σημειωθεί ότι, ο αθλητής, θα λάβει μέρος στον πολύ γνωστό αγώνα OPEN BIKE ODYSSEY τον Ιούνιο.

Ο αγώνας αυτός διαρκεί πέντε ημέρες και κάθε μέρα οι αθλητές καλύπτουν υπεραποστάσεις από 50 ως 100 χλμ.

Οι συμμετοχές είναι παγκοσμίου επιπέδου.

Επίσης, την 21/4/2019 ο μικρότερος αθλητής μας, Αδαλόγλου Δημήτριος θα αγωνισθεί στον διασυλλογικό αγώνα «6ος ΓΥΡΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Ιωσήφ Μακαρώνας» που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος Παράδεισος Αμαρουσίου και είναι της μορφής Ολυμπιακού Cross Country.

Ο Δημήτρης είναι 8 ετών και είναι ο δεύτερος αγώνας που συμμετέχει, μετά το τοπικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος στα Τρίκαλα και του ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Τη Μ.Δευτέρα οι αθλητές που αγωνίζονται στο Mountain Bike, θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στην πολύ απαιτητική διαδρομή XCO στην πολύπαθη Αττικής συνοδευόμενοι από ποδηλάτη, ο οποίος κατατάσσεται στην ελίτ της ποδηλασίας στη χ μας και του χρόνου θα ανήκει στην ομάδα μας, μιας και δήλωσε ότι χτυπά μέσα του η ΜΠΛΕ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση