Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Το Σάββατο ο αγιασμός στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου
Το Σάββατο ο αγιασμός στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου

Το Σάββατο ο αγιασμός στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε ο αγιασμός των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου για την νέα αγωνιστική χρονιά να γίνει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11.30 στο Αθλητικό κέντρο του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά.

Στον αγιασμό θα παραβρεθεί η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου με επικεφαλής τους Παναγιώτη Μποτσιβάλη και Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ο τεχνικός διευθυντής Ανδρέας Μπονόβας, ο γενικός αρχηγός Τζόναθαν Βαΐτσης, όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου.

Η παρουσία τους, αποδεικνύει το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό Βόλου και είναι μια ακόμη ευκαιρία πιο στενής επαφής και γνωριμίας όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τους γονείς και τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας.
Καλούνται οι γονείς των ποδοσφαιριστών, οι μικροί αθλητές ,οι φίλοι και φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να παρευρεθούν στον αγιασμό.

Υπενθυμίζεται στους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου και στους γονείς τους, ότι από τη νεοσύστατη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος που είναι www.olympiakosvolou.com μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα νέα της Ακαδημίας (πρόγραμμα προπονήσεων ,πρόγραμμα αγώνων πρωταθλήματος και φιλικών, ανακοινώσεις κ.λπ.)

Η έναρξη των εγγραφών που αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002 έως και το 2011 έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά από 17.30 έως 20.00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, όπου θα μπορούν όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου να παραλαμβάνουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6979002709.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιτυχής η 1η ποδηλατική ανάβαση Αγριά - Δράκεια – Χάνια από τη Νίκη Βόλου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/IHNxelPd5E -

  • Δωρεά εξοπλισμού στον Δήμο Σκιάθου #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/gUVz0dDIru -

  • Ο Κυρ. Μητσοτάκης για την υπόθεση των παρακολουθήσεων #ΚυρΜητσοτάκης - https://t.co/jAGU5nNN9H -

"Αλιεύοντας" την είδηση