Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Το Σάββατο ο αγιασμός στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου
Το Σάββατο ο αγιασμός στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου

Το Σάββατο ο αγιασμός στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου

Η του Α.Σ. Βόλου 1937 αποφάσισε ο αγιασμός των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου για την νέα αγωνιστική χρονιά να γίνει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και 11.30 στο Αθλητικό κέντρο του Συλλόγου στην .

Στον αγιασμό θα παραβρεθεί η ποδοσφαίρου με επικεφαλής τους Παναγιώτη Μποτσιβάλη και Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ο τεχνικός διευθυντής Ανδρέας Μπονόβας, ο γενικός αρχηγός Τζόναθαν Βαΐτσης, όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου.

Η παρουσία τους, αποδεικνύει το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό Βόλου και είναι μια ακόμη ευκαιρία πιο στενής επαφής και γνωριμίας όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τους γονείς και τους μικρούς της Ακαδημίας.
Καλούνται οι γονείς των ποδοσφαιριστών, οι μικροί ,οι φίλοι και του Ολυμπιακού Βόλου να παρευρεθούν στον αγιασμό.

Υπενθυμίζεται στους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου και στους γονείς τους, ότι από τη νεοσύστατη του ποδοσφαιρικού τμήματος που είναι www.olympiakosvolou.com μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα νέα της Ακαδημίας ( προπονήσεων , αγώνων πρωταθλήματος και φιλικών, ανακοινώσεις κ.λπ.)

Η έναρξη των εγγραφών που αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002 έως και το 2011 έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην από 17.30 έως 20.00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, όπου θα μπορούν όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου να παραλαμβάνουν το εβδομαδιαίο προπονήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6979002709.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

  • Μεταγραφή Μαρκοπουλιώτη στον Ολυμπιακό Βόλου #ΟλυμπιακόΒόλου - https://t.co/pVySOtrXBc -

"Αλιεύοντας" την είδηση