Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Σ.Ε. Βόλου – Νίκη στο κύπελλο Θεσσαλίας
Σ.Ε. Βόλου – Νίκη στο κύπελλο Θεσσαλίας

Σ.Ε. Βόλου – Νίκη στο κύπελλο Θεσσαλίας

Με νίκη ξεκίνησε η Σκακιστική Ένωση Βόλου τις υποχρεώσεις της στο κύπελλο Θεσσαλίας 2020.

Στον 1 ο γύρο αγωνίσθηκε στα Φάρσαλα με τον αξιόμαχο τοπικό Σ.Σ. Φαρσάλων και επικράτησε με 3,5 – 0,5. Συγκεκριμένα νίκησαν, ο Draci R. με τα μαύρα τον Χασιώτη Π., ο Κορώνας Β. με λευκά τον Αθανασόπουλο Ν. και ο Χατζηπολίτης Γ. με τα λευκά τον Κωστή Απ. Ισόπαλη αναδείχθηκε η Στρατήγη Ε. που έπαιξε με τα μαύρα με το Λούκα Δ.

Στο 2ο γύρο η Σ.Ε. Βόλου αγωνίζεται την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας πάλι, με την Α.Σ. Βόλου σε μια αποφασιστική αναμέτρηση, απ΄ όπου ο νικητής θα αγωνισθεί στον τελικό του κυπέλλου Θεσσαλίας.

Η Σκακιστική Ένωση Βόλου προγραμματίζει την έναρξη της σκακιστικής δραστηριότητας για τη νέα αθλητική περίοδο με την παρουσίαση Θεωρίας και Πρακτικής για το σκάκι. Οι νέοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο μειλ του συλλόγου: s.e.volou@gmail.com σημειώνοντας ηλικία και σκακιστικό επίπεδο και οι παλαιότεροι στους εκπαιδευτές τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρυσά σκουλαρίκια πρόσφερε η ποδηλασία της Νίκης Βόλου σε τρία κορίτσια του Συλλόγου “ΦΛΟΓΑ” - https://t.co/O158PO7FNY -

  • Nέες σεισμικές δονήσεις ανοιχτά της Σκιάθου - https://t.co/WjHWbyPa8E -

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών για επιχορήγηση ζημιών στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις… - https://t.co/xuglkCDSUP -

"Αλιεύοντας" την είδηση