Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ρεκόρ στα τρίποντα η “ερυθρόλευκη” Άνα Ταντουρόφσκα
Ρεκόρ στα τρίποντα η “ερυθρόλευκη” Άνα Ταντουρόφσκα

Ρεκόρ στα τρίποντα η “ερυθρόλευκη” Άνα Ταντουρόφσκα

Πρελθόν το ρεκόρ της Βολιώτισσας ιώτας Τσαμπούρη

Το ρεκόρ στα τρίποντα στην Εθνική κατηγορία , από την καθιέρωση των 6.75 , πέρασε στα χέρια της Άνας Ταντουρόφσκα , αθλήτριας της ομάδας, αφού με τα 5 τρίποντα που πέτυχε στον αγώνα με την Αναγέννηση Ρυσίου έφτασε τα 78 και κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ της Βολιώτισσας ιώτας Τσαμπούρη με 77 από πέρυσι. Από Βολιώτισσα σε “Βολιώτισσα” δηλαδή το ρεκόρ μιας και η Άνα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας Βολιώτικης ομάδας , πλέον.

Η κατάρριψη του ρεκόρ αποκτά ιδιαίτερη σημασία διότι σε όλο τον αγωνιστικό χρόνο που έπαιξε η , η άμυνα της γηπεδούχου ομάδας ήταν προσαρμοσμένη πάνω στην παίκτρια, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την της αλλά που προκάλεσε και ιδιαίτερη έκπληξη σε όλα τα μέλη της ς της ομάδας.

Σε της η Ταντουρόφσκα επεσήμανε ότι αφενός τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και αφετέρου ότι το ρεκόρ αυτό αποτελεί προσπάθεια όλης της ομάδας , ευχαριστώντας τις συμπαίκτριές της για τη βοήθεια που της προσέφεραν όλη τη χρονιά, ενώ ευχαρίστησε και τη για την έκπληξη που της επεφύλαξαν αφού της δόθηκε αναμνηστικό αγαλματίδιο από το μέλος της ΔΕ Γιώργο Κουσιαρή αμέσως μετά την του 5ου τρίποντου , στο 34ο λεπτό του αγώνα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση