Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ρεκόρ και μετάλλια τα παιδιά του “ΑΤΛΑ”
Ρεκόρ και μετάλλια τα παιδιά του “ΑΤΛΑ”

Ρεκόρ και μετάλλια τα παιδιά του “ΑΤΛΑ”

Όταν τα παλιά ταλεντάκια σου κάνουν ρεκόρ και παίρνουν πολλά μετάλλια, όταν τα καινούργια σου φυντανάκια γεμίζουν την ομάδα με υπέροχες επιδόσεις μετάλλια και προκρίσεις…και το πιο σημαντικό, όταν όλα σου τα δίνουν την ψυχή τους μέσα στο στίβο …τι άλλο να ζητήσεις για να είσαι πολύ μα πολύ περήφανος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές μιας ακόμη πολύ επιτυχημένης εμφάνισης στο πρόσφατο διασυλλογικό για μέχρι 15 ετών.

Η συνολική συγκομιδή στο πρόσφατο διασυλλογικό για παιδιά μέχρι 15 ετών ήταν 4 χρυσά ,2 ασημένια ,1 χάλκινο μετάλλια και πολλά ακόμη καλά πλασαρίσματα με επιδόσεις που εξασφαλίζουν σε όλα σχεδόν τα παιδιά μας την πρόκριση τους για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά:

Ο Ρωμανός Σταθούρος κέρδισε τα 100μ με εμπόδια ,αγώνισμα όπου η ακαδημία μας αρχίζει να χτίζει παράδοση με επίδοση 14,70 και την 4η θέση στο σε μήκος με επίδοση 5,69

Η Μπακοστέργιου Σοφία που προέρχεται από μεταγραφή από τον Γ. Σ. Βελεστίνου κέρδισε τη δισκοβολία με επίδοση 26,00 m.

Η Δέσποινα Καυκούλα συντρίβοντας το ατομικό της ρεκόρ στο απαιτητικό αγώνισμα των 80μ κατέκτησε το ασημένιο με επίδοση 10,58

Ο Χρήστος Τακτικός αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στα 100 εμπόδια και πραγματοποιώντας μια εξαιρετική κούρσα κατέλαβε τη 2η θέση με επίδοση 15,00

Η ομάδα σκυταλοδρομίας των κοριτσιών 4 Χ 80 αποτελούμενη από τις Σαρρή Αντονέλλα, Καυκούλα Παρασκευή, Καυκούλα Παναγιώτα και Καυκούλα Δέσποινα σε μια καταπληκτική κούρσα κατέλα το χάλκινο με επίδοση 43,39 αν και οι 2 από τις τέσσερεις προέρχονται από μικρότερη ηλικιακά κατηγορία.

Η μια «μικρή» της παρέας Παναγιώτα Καυκούλα με μία φοβερή επίδοση για την ηλικία της (10,82) κατέκτησε την 4η θέση στα 80μ και ήταν με διαφορά η καλύτερη της ηλικίας της και δείχνει έτοιμη από νωρίς για την πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Ελευθέριος Ασβεστάς πήρε την 4η θέση στο τετραπλούν με επίδοση 13,29 και αμέσως μετά αγωνιζόμενος στο σε μήκος τον κατέβαλε όπως ήταν φυσικό η κούραση και δεν κατάφερε να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Ο Παναγιώτης Καυκούλας κάνοντας πολύ μεγάλα ρεκόρ στο άλμα σε μήκος (5,68) και 200 εμπόδια (30,32) κατέκτησε την 5η και 6η θέση αντίστοιχα και έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης και για τα δύο αγωνίσματα!

Την 6η θέση κατέλαβε η ομάδα στη μεικτή σκυταλοδρομία 4Χ200 με επίδοση 1,55 αποτελούμενη από τους: Χρήστο Κουτρώτσιο, Ηριάννα Σωτηρίου, Αθηνά Πούλιου και Χρήστος Τακτικός

Η Ευθαλεία Βουρβούλια ,αγωνιζόμενη για πρώτη φορά στο τετραπλούν κατέλαβε την 7η θέση με επίδοση 12,10 που λογικά της εξασφαλίζει την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο «μικρός» της παρέας (Κ14) ,Παραγιούτικος Δημήτρης κάνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ στο άλμα σε μήκος (5,36) κατέλαβε την 7η θέση και έθεσε υποψηφιότητα για συμμετοχή στο πρώτο του πανελλήνιο.

Την ίδια θέση (7η) στο αγώνισμα της κατέλαβε η Αθανασία Μόσιου με επίδοση 8,10 που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

Την 9η θέση στα 80m. με επίδοση 11,32 ,που αποτελεί μεγάλο ατομικό της ρεκόρ, κατέκτησε η Αθηνά Πούλιου
Την ίδια θέση με ατομικό ρεκόρ 21,02 κατέλαβε η Αντονέλα Σαρρή-Τσαρή
στο αγώνισμα των 150 m.

Την 10η θέση στο τετραπλούν και την 11η στο άλμα σε μήκος με επιδόσεις 10,91 και 4,32 αντίστοιχα που αποτελούν ατομικά της ρεκόρ πέτυχε η Κυριακή Παπαχρήστου

Ο δεύτερος «μικρός» , Αντώνιος Μπαρτζιάλης , προερχόμενος και εκείνος από τον Γ. Σ. Βελεστίνου κάνοντας μια εξαιρετική κούρσα στα 1200 μ ήταν με διαφορά ο καλύτερος της ηλικίας του με χρόνο 4,07

Στο αγώνισμα των 150 m. έδωσαν την μάχη τους η Ηριάνα Σωτηρίου με επίδοση 21,65 και ο Χρήστος Κουτρώτσιος με επίδοση 22,02 και στο αγώνισμα των 80m. αγωνίστηκε η Χριστίνα Χλέμπου στην πρώτη της εμφάνιση με επίδοση 12,64

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζει η προσπάθεια μιας μικρούλας με λιονταριού που αν και τραυματισμένη αρνήθηκε να μην αγωνιστεί και σφίγγοντας τα δόντια βοήθησε την ομάδα. Πρόκειται για την Παρασκευή Καυκούλα που αγωνίστηκε στα 150 m και στη σκυταλοδρομία 4Χ80.
Μετά από όλα αυτά πως είναι δυνατόν να μην είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας …
Τα περισσότερα από τα παραπάνω παιδιά μαζί με την πολύ καλή ομάδα των Παίδων-Κορασίδων θα αγωνιστούν αυτό το Σάββατο στο πρωτάθλημα της παραπάνω κατηγορίας.
Μείνετε συντονισμένοι για καινούργια ρεκόρ και επιτυχίες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση