Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ραντεβού με τον Κοντονή, Ξάνθης και Τσεκούρας!
Ραντεβού με τον Κοντονή, Ξάνθης και Τσεκούρας!

Ραντεβού με τον Κοντονή, Ξάνθης και Τσεκούρας!

Αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, οι εκπρόσωποι των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης, θα μεταβούν στην , προκειμένου να συναντηθούν αυτοπροσώπως με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, για να συζητήσουν το “καυτό θέμα” των χρηματικών προστίμων που επέβαλε το . Στη συνάντηση, μάλιστα, ενδέχεται να βρεθούν κι εκπρόσωποι των άλλων σωματείων της Μαγνησίας, που τιμωρήθηκαν με βαριά .

Σε που ήρθαμε με τον κύριο , επιβεβαιωθήκαν οι πληροφορίες μας, τονίζοντας ότι η που θα επισκεφτεί τον κύριο Κοντονή θα κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση, στο ζήτημα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες, αρκετούς συλλόγους του νομού.

Αναλυτικά η δήλωση του:

” Είναι αλήθεια πως συμφωνήσαμε με τον κύριο Τσεκούρα να μεταβούμε στην και να συναντηθούμε με τον κύριο Κοντονή, καθώς η συνάντησή μας με τους ανθρώπους του , δεν είχε αποτέλεσμα. Μάλιστα, θα έρθω και σε με τους ανθρώπους και των άλλων ομάδων, που τιμωρηθήκαν, προκειμένου να σχηματίσουμε μία δυνατή ομάδα διαπραγμάτευσης. Καταλαβαίνω ότι η είναι δύσκολη κι ο κόσμος θέλει να είναι με τις οικογένειες του, αλλά θα πρέπει να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα. Προσωπικά, δε γνωρίζω αν θα υπάρξει κάποια λύση, αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα – δυνατά για να βρεθεί”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

  • Κάτοικοι πολυκατοικίας ακινητοποίησαν ληστή #ληστεία - https://t.co/HhYqTDjwao -

"Αλιεύοντας" την είδηση