Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ραντεβού με τον Κοντονή, Ξάνθης και Τσεκούρας!
Ραντεβού με τον Κοντονή, Ξάνθης και Τσεκούρας!

Ραντεβού με τον Κοντονή, Ξάνθης και Τσεκούρας!

Αύριο, , οι εκπρόσωποι των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης, θα μεταβούν στην , προκειμένου να συναντηθούν αυτοπροσώπως με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, για να συζητήσουν το “καυτό θέμα” των χρηματικών προστίμων που επέβαλε το . Στη , μάλιστα, ενδέχεται να βρεθούν κι εκπρόσωποι των άλλων σωματείων της , που τιμωρήθηκαν με βαριά πρόστιμα.

Σε που ήρθαμε με τον κύριο Ξάνθη, επιβεβαιωθήκαν οι πληροφορίες μας, τονίζοντας ότι η επιτροπή που θα επισκεφτεί τον κύριο Κοντονή θα κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση, στο ζήτημα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες, αρκετούς συλλόγους του νομού.

Αναλυτικά η δήλωση του:

” Είναι αλήθεια πως συμφωνήσαμε με τον κύριο Τσεκούρα να μεταβούμε στην και να συναντηθούμε με τον κύριο Κοντονή, καθώς η συνάντησή μας με τους ανθρώπους του , δεν είχε αποτέλεσμα. Μάλιστα, θα έρθω και σε με τους ανθρώπους και των άλλων ομάδων, που τιμωρηθήκαν, προκειμένου να σχηματίσουμε μία δυνατή ομάδα διαπραγμάτευσης. Καταλαβαίνω ότι η περίοδος είναι δύσκολη κι ο κόσμος θέλει να είναι με τις οικογένειες του, αλλά θα πρέπει να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα. Προσωπικά, δε γνωρίζω αν θα υπάρξει κάποια λύση, αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα – δυνατά για να βρεθεί”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία που έριξε αυλαία στο θέατρο 37 ημερών #ΓλυκάΝερά - https://t.co/WIkUfRaZ8h -

  • Στο Βόλο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ #Αρχηγός ΓΕΕΘΑ - https://t.co/vHkjLxwJbJ -

  • Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες - https://t.co/a7Ygbn7bsY -

"Αλιεύοντας" την είδηση