Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ραντεβού με τον Κοντονή, Ξάνθης και Τσεκούρας!
Ραντεβού με τον Κοντονή, Ξάνθης και Τσεκούρας!

Ραντεβού με τον Κοντονή, Ξάνθης και Τσεκούρας!

Αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, οι εκπρόσωποι των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης, θα μεταβούν στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθούν αυτοπροσώπως με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, για να συζητήσουν το “καυτό θέμα” των χρηματικών προστίμων που επέβαλε το ΙΚΑ. Στη συνάντηση, μάλιστα, ενδέχεται να βρεθούν κι εκπρόσωποι των άλλων σωματείων της Μαγνησίας, που τιμωρήθηκαν με βαριά πρόστιμα.

Σε που ήρθαμε με τον κύριο Ξάνθη, επιβεβαιωθήκαν οι πληροφορίες μας, τονίζοντας ότι η επιτροπή που θα επισκεφτεί τον κύριο Κοντονή θα κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση, στο ζήτημα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες, αρκετούς συλλόγους του νομού.

Αναλυτικά η δήλωση του:

” Είναι αλήθεια πως συμφωνήσαμε με τον κύριο Τσεκούρα να μεταβούμε στην Αθήνα και να συναντηθούμε με τον κύριο Κοντονή, καθώς η συνάντησή μας με τους ανθρώπους του ΙΚΑ Βόλου, δεν είχε αποτέλεσμα. Μάλιστα, θα έρθω και σε με τους ανθρώπους και των άλλων ομάδων, που τιμωρηθήκαν, προκειμένου να σχηματίσουμε μία δυνατή ομάδα διαπραγμάτευσης. Καταλαβαίνω ότι η είναι δύσκολη κι ο κόσμος θέλει να είναι με τις οικογένειες του, αλλά θα πρέπει να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα. Προσωπικά, δε γνωρίζω αν θα υπάρξει κάποια λύση, αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα – δυνατά για να βρεθεί”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

"Αλιεύοντας" την είδηση