Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ραντεβού με τον Κοντονή, Ξάνθης και Τσεκούρας!
Ραντεβού με τον Κοντονή, Ξάνθης και Τσεκούρας!

Ραντεβού με τον Κοντονή, Ξάνθης και Τσεκούρας!

Αύριο, , οι εκπρόσωποι των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης, θα μεταβούν στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθούν αυτοπροσώπως με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, για να συζητήσουν το “καυτό θέμα” των χρηματικών προστίμων που επέβαλε το . Στη , μάλιστα, ενδέχεται να βρεθούν κι εκπρόσωποι των άλλων σωματείων της , που τιμωρήθηκαν με βαριά πρόστιμα.

Σε επι που ήρθαμε με τον κύριο , επιβεβαιωθήκαν οι πληροφορίες μας, τονίζοντας ότι η που θα επισκεφτεί τον κύριο Κοντονή θα κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση, στο ζήτημα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες, αρκετούς συλλόγους του νομού.

Αναλυτικά η δήλωση του:

” Είναι αλήθεια πως συμφωνήσαμε με τον κύριο Τσεκούρα να μεταβούμε στην Αθήνα και να συναντηθούμε με τον κύριο Κοντονή, καθώς η συνάντησή μας με τους ανθρώπους του Βόλου, δεν είχε αποτέλεσμα. Μάλιστα, θα έρθω και σε επι με τους ανθρώπους και των άλλων ομάδων, που τιμωρηθήκαν, προκειμένου να σχηματίσουμε μία δυνατή ομάδα διαπραγμάτευσης. Καταλαβαίνω ότι η είναι δύσκολη κι ο κόσμος θέλει να είναι με τις οικογένειες του, αλλά θα πρέπει να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα. Προσωπικά, δε γνωρίζω αν θα υπάρξει κάποια λύση, αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα – δυνατά για να βρεθεί”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση