Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Αρχές Ιουνίου το Ράλλυ Κένταυρος
Αρχές Ιουνίου  το Ράλλυ Κένταυρος

Αρχές Ιουνίου το Ράλλυ Κένταυρος

Ακόμη ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στηρίζει η – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων. Αυτή τη φορά συνδιοργανώνει με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, στις 5 Ιουνίου 2016, το , έναν αγώνα που εδώ και πολλά χρόνια έχει γίνει θεσμός στην περιοχή του Βόλου, προσελκύοντας χιλιάδες φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Όπως δηλώνει σχετικά η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, «η και η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων πάντα στηρίζουν τέτοιες αθλητικές με πολλαπλά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες, επενδύοντας στον εσωτερικό και αθλητικό τουρισμό, προβάλλοντας ταυτόχρονα την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Το έχει αποκτήσει τη φήμη ενός από τους πιο καλά οργανωμένους αγώνες ράλλυ στην Ελλάδα και διεξάγεται σε μία από τις πιο ομορφότερες και φιλικότερες περιοχές της χώρας μας».

Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα θα πραγματοποιηθούν στο Πήλιο και θα είναι τρεις επαναλαμβανόμενες, με πρώτη διαδρομή την Αλυκόπετρα από έως Χάνια, δεύτερη διαδρομή το από Χάνια έως Μακρυράχη και τρίτη διαδρομή τον Κισσό από Κισσό έως Χάνια.

Η τελετή εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου στην του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) και ώρα 20.30, ενώ η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει την 5 Ιουνίου στις 16.00 στο Ξενοδοχείο Park.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνέχεια Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/lYIMLxs1Ul -

  • Οικονομική ενίσχυση των πληγέντων παραγωγών του Δήμου Νοτίου Πηλίου - https://t.co/ZiXV7tpJB0… -

  • - https://t.co/5PY8XQt1hg -

"Αλιεύοντας" την είδηση