Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Αρχές Ιουνίου το Ράλλυ Κένταυρος
Αρχές Ιουνίου  το Ράλλυ Κένταυρος

Αρχές Ιουνίου το Ράλλυ Κένταυρος

Ακόμη ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στηρίζει η Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων. Αυτή τη φορά συνδιοργανώνει με τη Λέσχη Αυτοκινήτου , στις 5 Ιουνίου 2016, το Ράλλυ Κένταυρος, έναν αγώνα που εδώ και πολλά χρόνια έχει γίνει θεσμός στην περιοχή του , προσελκύοντας χιλιάδες φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Όπως δηλώνει σχετικά η Δωροθέα Κολυνδρίνη, «η Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων πάντα στηρίζουν τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις με πολλαπλά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες, επενδύοντας στον εσωτερικό και αθλητικό τουρισμό, προβάλλοντας ταυτόχρονα την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Το Ράλλυ Κένταυρος έχει αποκτήσει τη φήμη ενός από τους πιο καλά οργανωμένους αγώνες ράλλυ στην Ελλάδα και διεξάγεται σε μία από τις πιο ομορφότερες και φιλικότερες περιοχές της χώρας μας».

Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα θα πραγματοποιηθούν στο Πήλιο και θα είναι τρεις επαναλαμβανόμενες, με πρώτη διαδρομή την Αλυκόπετρα από Πορταριά έως , δεύτερη διαδρομή το από έως Μακρυράχη και τρίτη διαδρομή τον Κισσό από Κισσό έως Χάνια.

Η τελετή εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου στην παραλία του (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) και 20.30, ενώ η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 16.00 στο Ξενοδοχείο Park.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

"Αλιεύοντας" την είδηση