Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Το Rally Almyros εκκινά το Σάββατο
Το Rally Almyros εκκινά  το Σάββατο

Το Rally Almyros εκκινά το Σάββατο

Το εκκινά το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 20.30, στην παραλιακή οδό Αμαλιάπολης.

Την 10 του μηνός στην 15.30 στην κεντρική Πλατεία Αλμυρού θα γίνει πανηγυρική τελετή απονομής μεταλλίων στους διακριθέντες του αγώνα.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας (ΟΜΑΘ).

Η Αντιπεριφέρεια

«Η αποτελεί σημαντικό γεγονός για το νομό μας από αθλητική και τουριστική , γι’ αυτό και η πέραν της δαπάνης ηχοφωτιστικής εγκατάστασης που καλύπτει, υποστηρίζει τη διεξαγωγή του αγώνα έχοντας καθαρίσει ήδη στην περιοχή τα ερείσματα και τα πρανή, έχει προβεί σε επούλωση λάκκων με ασφαλτικό υλικό, σε κόψιμο χόρτων εντός των ειδικών διαδρομών, σε τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας σε μήκος 400μ και σε τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης.

Ο αγώνας είναι ένας από τους λίγους διήμερους αγώνες της χώρας και λόγω της ημερομηνίας επιλέχτηκαν παραθαλάσσιες τοποθεσίες για την διεξαγωγή του, κάτι που θα προσελκύσει πλήθος θεατών και συμμετεχόντων» δηλώνει σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα .

Οι επιδόσεις που επιτυγχάνονται στον αγώνα προσμετρούνται στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου και πιο συγκεκριμένα στο Περιφερειακό Κύπελλο Κεντρικής Ελλάδας. Αυτό σημαίνει υψηλότερος συντελεστής βαθμολογίας κάτι που αυτομάτως αποτελεί δέλεαρ για τους συμμετέχοντες που πέραν της ενδιαφέρουσας χάραξης του αγώνα θα δουν και τους κόπους τους να ανταμείβονται με επιπλέον βαθμούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

  • Αιτήσεις για μόνιμες θέσεις καθηγητών στη Μαγνησία #ΑΣΕΠ - https://t.co/S1QrObMjZk -

"Αλιεύοντας" την είδηση