Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » “Έλαμψαν” οι αθλητές του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου σε αγώνες στη Λαμία
“Έλαμψαν” οι αθλητές του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου σε αγώνες στη Λαμία

“Έλαμψαν” οι αθλητές του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου σε αγώνες στη Λαμία

Οι μικροί του τμήματος στίβου του .Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, “έλαμψαν” και πάλι στο 2ο φεστιβάλ ακαδημιών στίβου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21/12/2019 από τον Δήμο Λαμιέων, την Π.Ε. Φθιώτιδας, τον Φιλ Σύλλογο Λαμίας, τον Έσπερο υμναστικό Σύλλογο Λαμίας και τον ΑΠΣ Φθία Λαμίας στο Νέο Στάδιο Καμαρίτσας με την συμμετοχή εννέα σωματείων.

Στους αγώνες, το τμήμα στίβου της ς Βόλου, συμμετείχε με 95 και αθλήτριες, αποτελώντας την πολυπληθέστερη ομάδα, ηλικίας Δημοτικού και Γυμνασίου σε αγωνίσματα δρομικά, αλτικά και ριπτικά.

Οι αθλητές έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις και σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις.

Αυτές οι επιτυχίες απέδειξαν για άλλη μία φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του τμήματος στίβου της ς Βόλου και ήταν μια “προθέρμανση” για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας χρονιάς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τον έφορο του τμήματος και μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γιώργο Τάκη, σε όλο έμψυχο δυναμικό, στους Παύλο Παρασκευόπουλο, Απόστολο Βλαχάβα, Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου, Ελένη Σκουργιά, Δημήτρη Καραντάκο, Ηλιάνα Σταυρουλάκη, Μαρία Ματζιρίδη Μαρία, που κόπιασαν για την επιτυχία των αποτελεσμάτων και στους και κηδεμόνες που συνόδευσαν τα παιδιά τους.

Το τμήμα εύχεται σε όλους και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2020!

"Αλιεύοντας" την είδηση