Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » «Πύρρειος» νίκη για ΠΑΟ
«Πύρρειος» νίκη για ΠΑΟ

«Πύρρειος» νίκη για ΠΑΟ

Με την υπογραφή του «κομαντάντε» Τσάβες ο απέφυγε την περυσινή γκάφα του με αντίπαλο τον Ηρακλή και έκανε ποδαρικό με το δεξί στο , επικρατώντας 2-0 της ς στη Λεωφόρο. Πέρα από το όμορφο γκολ που πέτυχε στο 18΄, ο Αργεντινός ήταν εξαιρετικός και έκανε την πιο μεστή εμφάνισή του από τότε που ήλθε στην , με τον Λουτσιάνο να τον ακολουθεί σε απόδοση αλλά να αποχωρεί με μυϊκό τραυματισμό στο 76΄, προκαλώντας φόβους για ρήξη χιαστού.

Ηταν ένα νωχελικό ματς στο α΄ ημίχρονο που έγινε… ροντέο στο β΄ μέρος του, με τη να έχει δύο δοκάρια στις μοναδικές φάσεις που δημιούργησε και τους «πράσι» να απαντούν με πολύ περισσότερες ευκαιρίες, ένα δοκάρι του Μολίνς (είχε προηγηθεί πέναλτι στον Χατζηγιοβάνη) και ένα γκολ του ίδιου στο 92΄ με το οποίο «κλείδωσαν» τη νίκη. Ο Ουζουνίδης έκανε πολλές και έδωσε την ευκαιρία σε Διούδη, Ινσούα να κάνουν ντεμπούτο, στον Σιλά να ξεκινήσει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα και στους Μολέντο, Ρέις να επιστρέψουν έπειτα από καιρό στην αγωνιστική δράση. Από την ομάδα που ξεκίνησε στο ματς με τον Απόλλωνα, μόνο οι Γιόχανσον, Μουνιέ και Κουρμπέλης ήταν χθες στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού, με τον τελευταίο να μην αγωνίζεται ως κεντρικό χαφ αλλά ως στόπερ δίπλα στον Μολέντο, δίδυμο που αναμένεται να έχει .

Η Λάρισα έπαιξε με βασική ενδεκάδα και επέλεξε να μην κλειστεί στην άμυνα, αλλά αυτό ελάχιστα βοήθησε στο να γίνει το παιχνίδι πιο ευχάριστο. Οι δύο ομάδες δεν βρήκαν καλό ρυθμό στο α΄ ημίχρονο και έμειναν στα ρηχά, με τους «πράσι» να έχουν μια ακίνδυνη υπεροχή και τους «βυσσινί» να μην είναι καθόλου απειλητικοί στις ελάχιστες φορές που πλησίασαν με αξιώσεις στην περιοχή του Διούδη.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση