Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Πτυχίο προπονήτριας ΚΑΡΑΤΕ απέκτησε η Μαρία Φιλιπόνη
Πτυχίο  προπονήτριας ΚΑΡΑΤΕ απέκτησε η Μαρία Φιλιπόνη

Πτυχίο προπονήτριας ΚΑΡΑΤΕ απέκτησε η Μαρία Φιλιπόνη

Το της προπονήτριας ΚΑΡΑΤΕ της ΓΓΑ απονεμήθηκε στην επί σειρά ετών  αθλήτρια της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ KYOKUSHINKAI KARATE -BOΛΟΥ  Μαρία Φιλιπόνη.

H Mαρία υπήρξε πρωταθλήτρια βαλκανιονίκης του ΣΠΟΡ ΚΑΡΑΤΕ ,μέλος της εθνικής Ομάδος Νεανίδων και η μοναδική που συγχρόνως ασχολήθηκε με το KNOC -DOWN , με μεγάλο μαχητικό πνεύμα κατάφερε και κατέκτησε επάξια το 2ο dan , αφού αγωνίσθηκε με άνδρες σε πλήρους επαφής σε 10 ΚΟΥΜΙΤΕ .

 

Παράλληλα , συμμετείχε σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα τoυ Shinkyokushinkai στα ΚΑΤΑ , όπου το επίπεδό της είναι πολύ υψηλό και η τεχνική της άριστη.

Αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδος του Shinkyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ στα ΚΑΤΑ και συμμετέχει σε όλους τους Διεθνείς . Το προπονήτριας από την ΓΓΑ είναι μια επιβεβαίωση , που έρχεται να κατοχυρώσει την προσφορά της στο άθλημα .

 

Η Μαρία είναι εκπαιδεύτρια τον τελευταίο χρόνο στον Σύλλογο Αγριάς <Ο ΜΑΧΗΤΗΣ >>, μαζί με την Βίκυ Κοσμίδου .

Ο προπονητής του ΚΑΡΑΤΕ Γιώργος Κοσμίδης δήλωσε: “Εκτός όμως της Μαρίας  ,θέλω να διαβεβαιώσω  τους μαθητές μου και τους πρωταθλητές της Ένωσης Ελληνικού Shinkyokushιnkai ΚΑΡΑΤΕ που συμμετείχαν  στην σχολή προπονητών  αλλά και όλους τούς άλλους υποψηφίους που  δυστυχώς απερρίφθησαν  ότι  προσωπικά  πρότεινα  ,ως  Μέλος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής του ΚΑΡΑΤΕ   στον πρόεδρο της Επιτροπής αλλά και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού  να παρατείνει  την λειτουργία της  και να  τους   δώσει μία δεύτερη ευκαιρία , δεδομένου ότι η τελευταία Σχολή προπονητών έγινε   13 χρόνια  πριν.

Η πρότασή μου αναφέρεται σε όσους κόπηκαν στα πρακτικά αλλά και σ’ αυτούς που για  σοβαρούς λόγους υγείας ή ανωτέρας βίας, είχαν απουσίες πέραν των προβλεπομένων , οι οποίοι   αφού συμπληρώσουν   τα μαθήματα  στα οποία απουσίασαν ,σε εύλογο χρονικό διάστημα  να επανεξετασθούν . H πρόταση αυτή συζητήθηκε  στην  πολιτική     της ΓΓΑ η οποία  είναι θετική και θα βοηθήσει ώστε να βρεθεί μία λύση ,για όλους τούς αποτυχόντες , οι οποίοι   πληρούσαν όλες   τις προϋποθέσεις που προέβλεπε το , κατά  την  ίδρυση της Σχολής .Το αίτημα αυτό θα πρέπει να υποβληθεί σύντομα από το ΔΣ της ΕΛΟΚ , προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες διαδικασίες  από την ΓΓΑ για την πραγματοποίησή του .”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση