Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ψυχολόγος και φυσιοθεραπευτής στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Ψυχολόγος και φυσιοθεραπευτής στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Ψυχολόγος και φυσιοθεραπευτής στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Η Διοικούσα επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ 1937  στην προσπάθειά της για αναβάθμιση των λειτουργιών όλων των τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων και των ακαδημιών , δεχόμενη την πρόταση του γιατρού της ομάδας, ορθοπεδικού Γιώργου Βαβέτση,  προσέλαβε την  ψυχολόγο  Μαρία Μπούγια και τον φυσιοθεραπευτή  Κώστα  Καϊδη.

Η  Μαρία Μπούγια είναι γεννημένη στο , είναι έγγαμη, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, ενώ έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην ‘Ιατρική του Ύπνου‘, από το τμήμα Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, έχει εργαστεί στον  και πλέον  διαμένει  και  δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Βόλο .

Η κα. Μπούγια έχει ειδίκευση στη  Συμβουλευτική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση , έχει πλήθος συμμετοχών σε επιστημονικά συνέδρια και  ημερίδες,  ενώ έχει προβεί σε  δημοσιεύσεις  σε επιστημονικά περιοδικά ιατρικού αντικειμένου και στο Pub Med (2016), στο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θκος (2016), στο του Ύπνου ().

Ο Κώστας Καϊδης γεννήθηκε στον Βόλο και υπήρξε του τμήματος μπάσκετ του Ίωνα. Σπούδασε στην γυμναστική ακαδημία της ς, με ειδικότητα φυσικο και αποφοίτησε το 1999.

Είναι πιστοποιημένος και διπλωματούχος στην εφαρμογή kinesiotaping από την διεθνή ένωση kinesiotaping καθώς και διπλωματούχος χειροπρακτικός από το Ackermann college of chiropractic.

Από το 2003 διατηρεί στον Βόλο σε ιδιόκτητο χώρο  ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο με σύγχρονα μηχανήματα αποκατάστασης και ολοκληρωμένο γυμναστήριο. Στην 14χρονη επαγγελματική του έχει συνεργαστεί και με άλλα αθλητικά σωματεία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση