Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ψηλά στην βαθμολογία της άρσης βαρών ο Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937
Ψηλά στην βαθμολογία της άρσης βαρών ο Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Ψηλά στην βαθμολογία της άρσης βαρών ο Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Μί ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ στην του και μάλιστα εν μέσω πανδημίας και με αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Συγκεκριμένα κοινοποίησε την τελική βαθμολογία του έτους 2019 με την κατάταξη των συλλόγων που έχουν Άρσης Βαρών.

Στην βαθμολογία της Ομοσπονδίας ο καταλαμβάνει την 40η Θέση μεταξύ των 135 συλλόγων που αξιολογήθηκαν και με 94 βαθμούς συνολικά που προέρχονται οι 72 από την συμμετοχή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και οι 22 από την αξιολόγηση.

Οι του Χαράλαμπου Μπορτσέλη με τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα που συμμετείχαν έφεραν σε ζηλευτή θέση τον Σύλλογο μας και επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και σε αυτό το τμήμα μας.

Η Άρση Βαρών καλλιεργείται και αναπτύσσεται στην πόλη από τον Σύλλογο, με την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή  Χαράλαμπου Μπορτσέλη και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων θα συνεχίσει την δραστηριότητά του όπως και όλα τα που διατηρεί ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Σ του συλλόγου συγχαίρει όλο το τμήμα της ‘Άρσης Βαρών , τον προπονητή και τους και τους εύχεται να έχουν πάντα υγεία και επιτυχίες σε αυτό το δύσκολο άθλημα των «δυνατών».Καθορισμός χαρακτηριστικής εικόνας

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση