Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ψηφιακά θερμόμετρα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας
Ψηφιακά θερμόμετρα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας

Ψηφιακά θερμόμετρα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας

Παρέδωσε ο  

Ψηφιακά θερμόμετρα παρέδωσε στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας ο , για τον έλεγχο των αθλητών στο πλαίσιο της προσπάθειας  περιορισμού της  διασποράς του κορωναϊού.

«Συνεργαζόμαστε και ικανοποιούμε τις ανάγκες της  ΕΠΣΘ, προσφέροντας στα ερασιτεχνικά της Μαγνησίας ψηφιακά θερμόμετρα» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Οι των σωματείων  έχουν τη δυνατότητα,  όταν επιστρέψουν στις και στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις,   να θερμομετρούνται, πριν από κάθε αθλητική δραστηριότητα.  Η  πανδημία απέδειξε ότι κανείς δεν είναι άτρωτος. Όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε απαρέγκλιτα τα αυτοπροστασίας» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ Χρήστος Οικονόμου δήλωσε: «Η Θεσσαλίας  και ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός βρίσκονται για ακόμη μια φορά δίπλα στα ερασιτεχνικά , προσφέροντας ψηφιακά θερμόμετρα που θα συμβάλλουν στην προσπάθεια αναχαίτισης της διασποράς του κορωναϊού. Ευχαριστούμε για την προσφορά».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση