Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ψηφιακά θερμόμετρα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας
Ψηφιακά θερμόμετρα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας

Ψηφιακά θερμόμετρα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας

Παρέδωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός

Ψηφιακά θερμόμετρα παρέδωσε στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, για τον έλεγχο των αθλητών στο πλαίσιο της προσπάθειας  περιορισμού της  διασποράς του κορωναϊού.

«Συνεργαζόμαστε και ικανοποιούμε τις ανάγκες της  ΕΠΣΘ, προσφέροντας στα ερασιτεχνικά σωματεία της Μαγνησίας ψηφιακά θερμόμετρα» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Οι αθλητές των σωματείων  έχουν τη δυνατότητα,  όταν επιστρέψουν στις προπονήσεις και στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις,   να θερμομετρούνται, πριν από κάθε αθλητική δραστηριότητα.  Η  πανδημία απέδειξε ότι κανείς δεν είναι άτρωτος. Όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε απαρέγκλιτα τα μέτρα αυτοπροστασίας» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ Χρήστος Οικονόμου δήλωσε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας  και ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός βρίσκονται για ακόμη μια φορά δίπλα στα ερασιτεχνικά σωματεία, προσφέροντας ψηφιακά θερμόμετρα που θα συμβάλλουν στην προσπάθεια αναχαίτισης της διασποράς του κορωναϊού. Ευχαριστούμε για την προσφορά».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σε σοβαρό τροχαίο 46χρονος στη Σκιάθο - https://t.co/9EL6StDGvu -

  • Το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» αναζητά τα Μνημεία που βρίσκονται σε κίνδυνο σε όλη την Ελλάδα - https://t.co/Sz4lARIbfp -

  • Τηλεδιάσκεψη Ζέττας Μακρή με τον διευθυντή Α'/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και εκπαιδευτικούς … - https://t.co/zhjV0oKBxC -

"Αλιεύοντας" την είδηση