Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » «Πρόβα» στο Κύπελλο πριν από το τζάμπολ της Α1
«Πρόβα» στο Κύπελλο πριν από το τζάμπολ της Α1

«Πρόβα» στο Κύπελλο πριν από το τζάμπολ της Α1

Την τελευταία «πρόβα», τέσσερις ημέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το «δικό» τους ντέρμπι, στο κεκλεισμένων θυρών ΣΕΦ, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός Superfoods στην προημιτελική φάση Κυπέλλου που θα διεξαχθεί σήμερα και περιλαμβάνει το παραδοσιακό ντέρμπι Αρη – Κ.

Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (19.00, ), με νέους (Γιαννάκης στον Αρη και Παπαθεοδώρου στον Κ) και πολλές στις συνθέσεις τους, οι «αιώνιοι» της ς θα δδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει δείξει στα φιλικά προετοιμασίας ότι είναι πιο έτοιμος και ομοιογενής, αλλά ο παράγοντας της έδρας αποτελεί διαχρονικά σημείο ς για τα συγκεκριμένα ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods (χωρίς Λεκαβίτσιους) θα δοκιμαστεί στο Βενετόκλειο (16.00) από τον αξιόμαχο Κολοσσό που έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στον Προμηθέα (78-58). Η νέα εσωτερική που προκλήθηκε από την παρατεταμένη χρονικά έξοδο, μετά σχετικής αδείας, τεσσάρων παικτών στη Μόσχα (Καλάθης, Γκιστ, Ρίβερς, Σίνγκλεντον) έχει φαινομενικά κοπάσει, όπως δήλωσε και ο Καταλανός τεχνικός Τσάβι Πασκουάλ: «Είναι να τελειώσει αυτό και να αλλάξουμε σελίδα». Ο Καλάθης δεν θα είναι ο αρχηγός της ομάδας, ενώ στους συγκεκριμένους παίκτες θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση