Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρώτος στη Μαγνησία ο Άτλας
Πρώτος στη Μαγνησία ο Άτλας

Πρώτος στη Μαγνησία ο Άτλας

 

Ακόμη μια πολύ μεγάλη για την Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου είναι γεγονός. Αυτή τη φορά τα κατάφερε περίφημα και στη μεγάλη κατηγορία των Ανδρών-Γυναικών.

Με 36 βαθμούς οι και οι αθλήτριες  κατέλαβαν την 1η θέση από τα σωματεία της ς και την 8η συνολικά, στο πρόσφατο διασυλλογικό πρωτάθλημα (1η φάση ) που έγινε στο Άργος Ορεστικό.

Συγκεκριμένα : Η τ αθλήτρια  Βυ Κατερίνα έκανε επίδοση 6,02 m. και πήρε το αργυρό . Αν αναλογιστεί κάνεις ότι αυτός ήταν ο πρώτος ουσιαστικά αγώνας της στον ανοικτό στίβο μετά από απουσία 2 χρόνων, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως στη συνέχεια θα φτάσει πολύ πιο μακριά. Αυτή τη στιγμή η επίδοσή της είναι η 3η καλύτερη σε ολόκληρη τη χ.

Ο Θωμάς Κεχαγιάς,   συνεχίζει να  συγκινεί στα 41 του χρόνια  κι έκανε επίδοση που αποτελεί όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη σφαιροβολία ( 13,28 m.) και πήρε την 4η θέση.

Με μια πάρα πολύ καλή επίδοση (50,97 sec ) τερμάτισε στην πρώτη του κούρσα στα 400 m. ο Ευάγγελος Ευαγγέλου και πήρε την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών. Είναι σίγουρο πως σε σύντομο διάστημα θα κατέβει ακόμη και τα 50 sec , αφού το μόνο που του λείπει είναι αγώνες και εμπειρία στο τόσο δύσκολο αυτό αγώνισμα.

Ο Δημήτρης Αβδελάς αν και 17 χρόνων τα κατάφερε περίφημα και στην κατηγορία των Ανδρών και με επίδοση 13,37 m. πήρε την 6η θέση στο άλμα .

Στην σκυταλοδρομία 4Χ100 των γυναικών, τα κορίτσια μας, Βυ Κατερίνα, Σίσσυ Καυκούλα, Ανδριάνα Καυκούλα και Χαϊδεμένη Μπατσκίνη κατέλαβαν την 6η θέση με επίδοση 52,48 sec.

Για την εμπειρία και μόνο αγωνίστηκαν στα 100 m. ο Γιάννης   και ο Θεοδόσης Σπανός, με επιδόσεις 12,23 και 12,78 αντίστοιχα, αφού λίγες ώρες αργότερα μαζί με τον Ευαγγέλου και τον Αβδελά κατέλαβαν την 8η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100 m. με επίδοση 46,34 sec.

Την πρώτη της συμμετοχή στην κατηγορία των γυναικών είχε η Ταστεμερίδη Ευαγγελία, που αγωνίστηκε στο άλμα σε μήκος.

Παράλληλα με το πρωτάθλημα, έγινε και το 5αθλο των Παγκορασίδων. Σ`ένα πολύ επίπονο αγώνισμα, αφού έπρεπε σε λίγες μόνο ώρες να αγωνιστούν σε 5 αγωνίσματα (80 εμπόδια ,άλμα σε μήκος, σφαιροβολία , ακοντισμός και 600 m.) οι μικρές  Ατλαντίδες τα κατάφεραν περίφημα.

Η τίνα Ζακί κατέλαβε την 8η θέση με επίδοση 2930 βαθμούς και πήρε την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και η Γκλαντιόλα Πάσα με 2278 βαθμούς πήρε την 17η θέση σε σύνολο 30 κοριτσιών.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση