Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρώτος σε μετάλλια ο ΕΟΣ Βόλου στο 1ο Κύπελλο Ελλάδος
Πρώτος σε μετάλλια ο ΕΟΣ Βόλου στο 1ο Κύπελλο Ελλάδος

Πρώτος σε μετάλλια ο ΕΟΣ Βόλου στο 1ο Κύπελλο Ελλάδος

Περισσότερ μετάλλι κέρδισαν οι αθλητές του ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ στο 1ο Κύπελλό Ελλάδος κατηγορίας παίδων – κορασίδων (Π1-Π2, Κ1-Κ2) που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιανουαρίου 2016 στο Κέντρο Καλαβρύτων και συγκεκριμένα οκτώ από τα εικοσιτέσσερα .

Ο ήταν υψηλού επιπέδου, συμμετείχαν όλοι οι Σύλλογοι της Ελλάδος που καλλιεργούν το άθλημα της χιονοδρομίας και οι 24 αθλητές του ΕΟΣ εντυπωσίασαν με τις σπουδαίες επιδώσεις τους, υπερασπιζόμενοι πανάξια τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος που διατηρεί ο ΕΟΣ στα αλπικά αγωνίσματα από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Συνολικά οι αθλητές που μετείχαν στους αγώνες ήταν 130, ενώ ο ΕΟΣ Βόλου είχε την πιο πολυπληθή με εικοσιτέσσερις αθλητές. Ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος και η προσπάθεια που κατέβαλαν οι μικροί αθλητές αλλά και τα αποτελέσματα που έφεραν ήταν ανάλογα της ιστορίας του Ομίλου.

Στην τεχνική κατάβαση οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία κορασίδων 2

1η Τσιόβολου Μαρία-Ελένη, 3η Αγιώτη-Γεωργούλα Σοφία, ενώ συμμετείχαν και οι Κορολή Κασσιανή, Καραμπάση Κιάρα, Δημητρώφ Γενοβέφα, Ποδάρα Αθανασία, Κοστιτς-Πασαλη Σιλουάνη, Καυκά Μαρία και Κανταρτζή Όλγα.

Κατηγορία παίδων 2

2ος Παπαπαναγιώτου Θεόδωρος, 4ος Ποδάρας Δημήτριος, ενώ συμμετείχαν και οι Γουτζούλιας Νικόλαος και ς Γιώργος – Χρήστος.
Κατηγορία κορασίδων 1
4η Καλτσογιάννη Μαρία – Νικολέτα, 8η Τσούκα Άννα –Ελένη, 9η Φιλίππου Ζωή, ενώ συμμετείχε και η Κοσμοπούλου Δανάη.

Κατηγορία παίδων 1

2ος Τζίμας Νικήτας, 3ος Τζώρτζης Χρήστος-Μιχαήλ, 18ος Κουκορίνης Φώτιος, 27ος Χατζηφωτιάδης Ιωάννης, ενώ συμμετείχαν και οι Ασβεστάς Δημήτριος, Δημητρώφ Απόστολος-Πέτρος, Βουγιούκας Απόστολος-Αδαμάντιος.

Στη γιγαντιαία κατάβαση οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία κορασίδων 2

1η Τσιόβολου Μαρία-Ελένη, 3η Αγιώτη-Γεωργούλα Σοφία, 4η Κόστιτς-Πασάλη Σιλουανή, 5η Κορολή Κασσιανή, 7η Κανταρτζή Όλγα,14η Καραμπάση Κιάρα, 19η Καυκά Μαρία, ενώ συμμετείχαν και οι Ποδάρα Αθανασία και Δημητρώφ Γενοβέφα.

Κατηγορία παίδων 2

4ος Παπαπαναγιώτου Θεόδωρος, ενώ συμμετείχαν και οι Ποδάρας Δημήτριος, Γουτζούλιας Νικόλαος και ς Γιώργος-Χρήστος.

Κατηγορία κορασίδων 1

9η Καλτσογιάννη Μαρία-Νικολέτα, 11η Τσούκα Άννα-Ελένη, ενώ συμμετείχαν και οι Κοσμοπουλόυ Δανάη και Φιλίππου Ζωή.

Κατηγορία παίδων 1

2ος Ασβεστάς Δημήτριος, 6ος Τζώρτζης Χρήστος-Μιχαήλ, 11ος Δημητρώφ Απόστολος-Πέτρος, 13ος Τζίμας Νικήτας, 20ος Βουγιούκας Απόστολος-Αδαμάντιος,31ος Κουκορίνης Φώτιος, ενώ συμμετείχε και ο Χατζηφωτιάδης Ιωάννης.

"Αλιεύοντας" την είδηση