Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη «στρώνει» η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου
Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη «στρώνει» η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη «στρώνει» η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη «στρώνει» η ΠΑΕ Ολυμπιακός . Το προηγούμενο χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μέσω χορηγιών επαγγελματιών της περιοχής μας τα οποία και σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς μοιράστηκαν σε οικογένειες που δεν έχουν την δυνατότητα να περάσουν αυτές τις εορταστικές ημέρες όπως όλοι.

Πρόκειται για μια κίνηση αγάπης, υποστήριξης και ς σε ανθρώπους που ζουν δίπλα μας και οι συνθήκες διαβίωσης τους δεν τους επιτρέπουν να χαρούν αυτές τις ημέρες όπως όλος ο κόσμος.

Ο Ολυμπιακός πιστός στο κοινωνικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια, πάντα με την αρωγή και την επαγγελματιών της περιοχής καθώς χωρίς την δική τους συνδρομή δεν θα μπορούσε τίποτα από όλα αυτά να γίνει εφικτό, και σε αυτές τις γιορτές μοίρασε τρόφιμα και αλλά κυρίως ζεστασιά και αγάπη σε όλους εκείνους που τα χρειάζονται.

α σημειωθεί πως μέρος των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν από τον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου στο Ίδρυμα Γηροκομείο Βόλου.

Η και ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστούν για ακόμα μια φορά όλους τους επαγγελματίες που βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν στο να επιτελεί  το κοινωνικό του έργο.

 

Στον Ολυμπιακό ο Αργεντινός αβαλόν

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου με την μεταγραφή και του 24χρονου μέσου Αργεντίνου Χουλιάν Μαξιμιλιάνο Ναβαλόν.

Ο Ναβαλόν από τα μέσα Δεκεμβρίου  και μετά από εισήγηση του προπονητή Σούλη Παπαδόπουλου, καθώς οι δύο τους γνωρίζονται από την θητεία τους στην ομάδα του Διαγόρα Ρόδου, είχε έρθει στον Βόλο και προπονούνταν με την ομάδα ενώ σημείωσε και το πρώτο του γκολ με την ομάδα στο φιλικό παιχνίδι με τον Σαρακηνό την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Η παρουσία του στις έπεισαν τόσο τον Σούλη Παπαδόπουλο όσο και τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και της διοίκησης και πλέον ο Χουλιάν Μαξιμιλιάνο Ναβαλόν αποτελεί μέρος του ρόστερ της ομάδας ς.

Ο Χουλιάν Μαξιμιλιάνο Ναβαλόν είναι από την Κόρδοβα, γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου 1995 και μέχρι και το καλοκαίρι οπότε και πήγε στον Διαγόρα από την Ζάπλα είχε αγωνιστεί μόνο σε ομάδες της Αργεντινής.

Έχει περάσει από τις ομάδες Talleres de Cordoba, Sportivo las Parejas, Las Palmas, Peñarol, Altos Hornos Zapla και άλλες. Με τον Διαγόρα αγωνίστηκε σε τρεις στην Φούτμπολ Λίγκ και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση