Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρώτο μετάλλιο του Μαγνησιακού στους πανελλήνιους αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών
Πρώτο μετάλλιο του Μαγνησιακού στους πανελλήνιους αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών

Πρώτο μετάλλιο του Μαγνησιακού στους πανελλήνιους αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών

Ο κολυμβητής του ΜΑΓΗΣΙΑΚΟΥ ΓΙΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ εκπροσώπησε με τον κλύτερο δυντό τρόπο την ομάδα του στους Πανελλήνιους Αγώνες Προαγωνιστικών που έλα χώρα στην Αθήνα στις 28-30 Ιουνίου.Κατέκτησε την 1η θέση στα 200 μέτρα Ύπτιο , στην κατηγορία των 12 ετών.

Επίσης 2 τέταρτες θέσεις στα 400 Ελεύθερο και 400 Μικτή Ατομική. Πρόκειται για τους τελευταίους αγώνες της κατηγορίας αυτής στους οποίους συμμετέχουν ομάδες από όλη την και επί της ουσίας είναι ” προετοιμασία ” για τους αγώνες στους οποίους οι κολυμβητές θα παίρνουν μέρος στις αγωνιστικές κατηγορίες . Είναι αγώνες ιδιαίτερης σημασίας καθώς οι κολυμβητές αποκτούν σημαντική εμπειρία τόσο σε κολυμβητικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο μιας και συναγωνίζονται με πολυάριθμους κολυμβητές υψηλού ,για την ηλικία τους ,επιπέδου.

Η επιτυχία αυτή έρχεται να σφραγίσει μια επιτυχημένη πρώτη χρονιά για την ομάδα του Μαγνησιακού . Οι νεαρότεροι κολυμβητές ολοκλήρωσαν την αγωνιστική τους χρονιά το διήμερο 17-18 Ιουνίου και ανταποκρίθηκαν το ίδιο καλά στους Θερινούς Αγώνες της Περιφέρειας που ήταν και ο κύριος αγωνιστικός τους στόχος. Αναλυτικότερα τα : Γαλάνη Κωνσταντίνα 50 πρόσθιο – πρόσθιο 8η θέση , Ντίτσας Γρηγόρης 50πρόσθιο 9ος -πρόσθιο 8ος , Σταθόπουλος Μαρίνος 50Ύπτιο 18ος – 50 πρόσθιο 15ος, Συτζάκης Αποστόλης 50Ύπτιο 14ος – 50Ελεύθερο 25ος , Χρόνη Ανδριάνα 50Ύπτιο 32η -50 Ελεύθερο 42η , Γιαννιτσάκης Βασίλης 200 -400 Ελεύθερο και 200 Ύπτιο 1ος .

Το ΔΣ και ο πρόεδρος του Μαγνησιακού συγχαίρουν την Προαγωνιστική Ομάδα για τις επιτυχίες της και εύχονται καλή συνέχεια στην προετοιμασία της

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση