Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Πρώτο μετάλλιο του Μαγνησιακού στους πανελλήνιους αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών
Πρώτο μετάλλιο του Μαγνησιακού στους πανελλήνιους αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών

Πρώτο μετάλλιο του Μαγνησιακού στους πανελλήνιους αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών

Ο κολυμβητής του ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ εκπροσώπησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του στους Πανελλήνιους Προαγωνιστικών που έλαβαν χώρα στην Αθήνα στις 28-30 Ιουνίου.Κατέκτησε την 1η θέση στα 200 μέτρα Ύπτιο , στην κατηγορία των 12 ετών.

Επίσης 2 τέταρτες θέσεις στα 400 Ελεύθερο και 400 Μικτή Ατομική. Πρόκειται για τους τελευταίους της κατηγορίας αυτής στους οποίους συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα και επί της ουσίας είναι ” προετοιμασία ” για τους αγώνες στους οποίους οι κολυμβητές θα παίρνουν μέρος στις αγωνιστικές κατηγορίες . Είναι αγώνες ιδιαίτερης σημασίας καθώς οι κολυμβητές αποκτούν σημαντική εμπειρία τόσο σε κολυμβητικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο μιας και συναγωνίζονται με πολυάριθμους κολυμβητές υψηλού ,για την ηλικία τους ,επιπέδου.

Η επιτυχία αυτή έρχεται να σφραγίσει μια επιτυχημένη πρώτη χρονιά για την ομάδα του Μαγνησιακού . Οι νεαρότεροι κολυμβητές ολοκλήρωσαν την αγωνιστική τους χρονιά το διήμερο 17-18 Ιουνίου και ανταποκρίθηκαν το ίδιο καλά στους Θερινούς Αγώνες της Περιφέρειας που ήταν και ο κύριος αγωνιστικός τους στόχος. Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα : Γαλάνη Κωνσταντίνα 50 πρόσθιο – 100 πρόσθιο 8η θέση , Ντίτσας Γρηγόρης 50πρόσθιο 9ος -100πρόσθιο 8ος , Σταθόπουλος Μαρίνος 50Ύπτιο 18ος – 50 πρόσθιο 15ος, Συτζάκης Αποστόλης 50Ύπτιο 14ος – 50Ελεύθερο 25ος , Χρόνη Ανδριάνα 50Ύπτιο 32η -50 Ελεύθερο 42η , Γιαννιτσάκης Βασίλης 200 -400 Ελεύθερο και 200 Ύπτιο 1ος .

Το ΔΣ και ο πρόεδρος του Μαγνησιακού συγχαίρουν την Προαγωνιστική Ομάδα για τις επιτυχίες της και εύχονται καλή συνέχεια στην προετοιμασία της

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

  • Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Περιφέρεια Θεσσαλίας #ΑμέΑ - https://t.co/iQ224x2qxu -

"Αλιεύοντας" την είδηση