Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρωτιές κι ατομικά ρεκόρ για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου
Πρωτιές κι ατομικά ρεκόρ για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Πρωτιές κι ατομικά ρεκόρ για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή αθλητών κι αθλητριών του τμήματος στίβου του σε κλειστού στίβου στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο στη , το Σάββατο 20 Ιανουαρίου.

Στην πρώτη αγωνιστική παρουσία της ομάδας, σε ημερίδα στίβου για το 2018, οι αθλητές  κι οι αθλήτριες που συμμετείχαν, βελτίωσαν τις επιδόσεις τους, σημειώνοντας παράλληλα κι ατομικά ρεκόρ.

Πρώτη στα 60 μ. αναδείχθηκε η Μαρία Σταματίου με χρόνο 07.80, ενώ πρώτη στην κατηγορία των κορασίδων και τρίτη, στη μεικτή κατηγορία γυναικών – κορασίδων στο , αναδείχθηκε η .

Ο Σταμάτης Ασημακόπουλος , στη μεικτή κατηγορία αντρών-εφήβων βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στο και αναδείχθηκε στην καλύτερη οκτάδα του αγωνίσματος στη μεικτή κατάταξη.

Ο Δημήτρης Καραντάκος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπόρεσε τελικά να αγωνιστεί, ενώ σε συνεννόηση με τον προπονητή του αποφασίστηκε να μη ρισκάρει μια πιθανή επιβάρυνση.

Να σημειωθεί ότι τα αγωνίσματα του τριπλούν, πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο του Ευόσμου.

Οι αθλητές κι οι αθλήτριες της ς θα συμμετέχουν σε μια σειρά ημερίδων, έτσι ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και να προετοιμαστούν ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου το Φεβρουάριο στο ΣΕΦ.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας και το μέλος της Δ.Ε. Δημήτρης Μπατζανός.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος και η Διοικούσα Επιτροπή του στίβου – Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας, συγχαίρουν τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές και εύχονται καλή συνέχεια στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση