Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρωτιές για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στους αγώνες «Νίκος Κοτσίδης»
Πρωτιές για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στους αγώνες «Νίκος Κοτσίδης»

Πρωτιές για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στους αγώνες «Νίκος Κοτσίδης»

Λίγο πριν ξεκινήσουν τ πανελλήνια πρωταθλήματα, το τμήμα στίβου του «Η ΙΚΗ», συμμετείχε στους αγώνες στίβου που διοργάνωσε ο Αίολος Μακεδονίας ΓΕΠΘ, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, προς τιμήν του εκλιπόντος προέδρου του Αιόλου Μακεδονίας ίκου Κοτσίδη.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 9 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη στο Καυτατζόγλειο στάδιο.

Οι κι αθλήτριες που συμμετείχαν:

Ο Χρήστος Γκαράς κατέκτησε την 1η θέση στα 400μ. στην κατηγορία παίδων  – κάνοντας ατομικό ρεκόρ και την 10η θέση στην κατηγορία ανδρών.

Η Κατερίνα Κόκκαλη κατέκτησε την 1η θέση στο άλμα εις τριπλούν στην κατηγορία των κορασίδων με επίδοση 11.72μ.  και την 3η θέση στην κατηγορία γυναικών.

Η Δήμητρα Τσουκαλά κατέκτησε τη 2η θέση στα 200μ. και την 3η θέση στα 100μ. – ατομικά ρεκόρ και οι δύο χρόνοι.

Επισημαίνεται ότι η Δήμητρα Τσουκαλά – αθλήτρια του «Η ΝΙΚΗ» λόγω των σπουδών της, προπονείται από την φετινή χρονιά στη Κομοτηνή στον σύλλογο ΠΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ .

Η Ξανθίππη Φιλατζικιώτη κατέκτησε την 11η θέση στα 800μ. με επίδοση 2'35”.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες ήταν οι τελευταίοι με χαρακτήρα προετοιμασίας που συμμετείχε το τμήμα της ς Βόλου, καθώς από το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκινούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής της ς Βόλου, Αποστόλης Βλαχάβας.

Ο πρόεδρος κι έφορος του τμήματος και η Διοικούσα Επιτροπή του στίβου – Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας, συγχαίρουν τους και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες και τις επιδόσεις τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση