Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρωτιά της Νίκης Βόλου στο ομαδικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Πρωτιά της Νίκης Βόλου στο ομαδικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου

Πρωτιά της Νίκης Βόλου στο ομαδικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου

 

Ξεπερνώντς όλ τα καιρικά εμπόδια και κάνοντας μια εκπληκτική εμφάνιση, το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΙΚΗ» αναδείχθηκε πρώτο στην Κ23 γυναικών στα 6χλμ στο ομαδικό, στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου σε Ανώμαλο έδαφος που διεξήχθη την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στο «Σκαμνιές», Πηγής Τρικάλων.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών και μάλιστα οι συγκεκριμένοι αγώνες, αποτέλεσαν και κριτήριο για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας που θα πάρει μέρος, τόσο στους Βαλκανικούς Αγώνες ανωμάλου δρόμου που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στις 6 οεμβρίου στο Πλοϊέστι της ς και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου στο Δουβλίνο.

Υπό καταρρακτώδη , οι αθλητές και οι αθλήτριες της Νίκης Βόλου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις, ενώ εντυπωσιακά ήταν και οι αποδόσεις των αθλητών, που συμμετείχαν για πρώτη φορά.

Η Έφη Φλώρου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και είναι υποψήφια – αναπληρωματική για να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα για τους αγώνες στη Ρουμανία και στο Δουβλίνο.

Αποτελέσματα
Κ23 γυναικών 6χλμ
ΦΛΩΡΟΥ ΕΦΗ 3η (22΄02΄΄)
ΤΣΙΤΣΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ 7η (23΄57΄΄)
ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 12η (31΄39΄΄)
Κ23 ανδρών 8χλμ
ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 25ος (29΄15΄΄)
Κ18 ανδρών 4χλμ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ 52ος (14΄54΄΄)
ΒΟΤΣΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 66ος (16΄45΄΄)

Την αποστολή συνόδευσαν ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης και οι προπονητές και Βάσω Κολυμμένου.
Σε δηλώσεις του, ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους λέγοντας: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τους αθλητές μας, οι οποίοι κάτω από πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες, κατάφεραν να πετύχουν μία ξεχωριστή πρωτιά και για το τμήμα, σε αγώνα ανωμάλου δρόμου . Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές τους. Είμαστε πολύ περήφανοι».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση