Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρώτη στον όμιλο των play off η Νίκη Βόλου
Πρώτη στον όμιλο των play off η Νίκη Βόλου

Πρώτη στον όμιλο των play off η Νίκη Βόλου

Mε πλεονέκτημ στ άζ ανόδου

Την πρώτη θέση στον όμιλο του Χαϊδαρίου για τα play off  και μαζί το πλεονέκτημα έδρας κατέκτησε η ανδρική ομάδα του τμήματος υδατοσφαίρισης της ς Βόλου, πετυχαίνοντας την κορυφαία μέχρι στιγμής επιτυχία της ιστορίας της.

Είχε ως απολογισμό δύο νίκες στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε  και αν και ξεκίνησε την διαδικασία από την τρίτη θέση και με μόλις 1 βαθμό κατάφερε να τερματίσει πρώτη.

Τα παλικάρια του Δημήτρη Μπλάνα ανταπεξήλθαν στην σκληρότητα όλων των αναμετρήσεων, υπερέβαλαν πολλές φορές εαυτόν και με πίστη στις δυνατότητες τους και εμπιστοσύνη στον προπονητή τους, πέτυχαν αυτό που στην αρχή έμοιαζε ακατόρθωτο.

Η καλή μέρα από την αρχή φάνηκε και στην πρεμιέρα, η ομάδα της ς επικράτησε του φαβορί, στην θεωρία, .Ο. Πατρών με 8-7, σε μια αναμέτρηση με πολύ και …ξύλο.

Αν και στα μισά της 3ης περιόδου βρέθηκε να χάνει με 3-6 με αντεπίθεση διαρκείας και ένα επιμέρους 5-1 έκανε το πρώτο «μπαμ».

Τα τέρματα της Νίκης πέτυχαν οι: Γλούμης 3, Γιαβαρίδης 2 και από 1 οι Δανιήλ-Γκανάτσιος-Θεοδωρόπουλος.

Την επιθετική δυστοκία και την επιπολαιότητα στις κόντρες που δημιούργησε πλήρωσε η ομάδα της Νίκης στο δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι της απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα του Χαϊδαρίου, ενώ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε το ότι έπαιζε για 4 λεπτά με παίχτη παραπάνω, λόγω αποβολής με αντικατάσταση που χρεώθηκε η αντίπαλός της.

Στο τελικό 6-9 σκόραραν οι Γλούμης 3, Δανιήλ-Τάσιος-Καρκαλιάνης από 1.

Τα «ρέστα» της έπαιξε η ομάδα της Νίκης, στο τελευταίο παιχνίδι της απέναντι στο Ηλυσιακό, γνωρίζοντας ότι με επικράτηση θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο.

Το τελικό 13-10 έδωσε εκτός από το πολυπόθητο ροζ φύλλο και το χρυσό εισιτήριο με πλεονέκτημα έδρας για τα άζ ανόδου.

Ο Δανιήλ πέτυχε 4 τέρματα, από 3 οι Γιαβαρίδης και Μαρτζούχος, 2 ο Θεοδωρόπουλος και 1 ο Γκανάτσιος.

Σε όλες τις ανα ξεχώρισε και ήταν από τους κορυφαίους ο τερματοφύλακας Φαρσάρης.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

  1. Νίκη Βόλου 7
  2. ΝΟ Πατρών 6
  3. ΑΕ Χαϊδαρίου 6
  4. Ηλυσιακός 4

Ο Δημήτρης Μπλάνας χρησιμοποίησε τους: Φαρσάρη, Δανιήλ, Γκανάτσιο, Αλεξανδρή, Τάσιο, Κανάκη, Θεοδωρόπουλο, Γκατζούνα, Γλούμη, Σαραγγανίδα, Γιαβαρίδη, Καρκαλιάνη, Μόσιο, Μαρτζούχο, Βάτσο.

Πλέον η ομάδα της Νίκης θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΘ, στο πλαίσιο των μπαράζ ανόδου, με την ομάδα που θα φτάσει τις 2 νίκες να παίρνει την άνοδο για την κορυφαία κατηγορία.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, η δεύτερη στο Ποσειδώνιο της ς και αν χρειαστεί και τρίτη η σειρά θα επιστρέψει στην έδρα της Νίκης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση