Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρώτη σε χρυσά μετάλλια η Νίκη
Πρώτη σε χρυσά μετάλλια η Νίκη

Πρώτη σε χρυσά μετάλλια η Νίκη

 Στους πανελλήνιους κολύμβησης  Προαγωνιστικών κατηγοριών

Με ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά για την προαγωνιστική ομάδα 2006-2007 της Νίκης Βόλου το τριήμερο 22-24 Ιουνίου με τη συμμετοχή της στους Πανελλήνιους  Αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών (11 & 12 ετών), που έγιναν στην Αθήνα στο Περιστέρι, με τη συμμετοχή  935 κολυμβητών και κολυμβητριών από όλη την Ελλάδα.

11  χρυσά  , 1 αργυρό  και 1 χάλκινο  ήταν τα μετάλλια που κατέκτησε η Νίκη Βόλου,  γεγονός που τη φέρνει στην πρώτη θέση στην κατάκτηση χρυσών μεταλλίων.

Όπως τονίζει η προπονήτρια των συγκεκριμένων ηλικιών  Μαρία Σταμάτη:«Αυτό το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια που έγινε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Με προσεκτικό σχεδιασμό, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά  οι κολυμβητές τους  τμήματος αυτού  κατάφεραν  να κατακτούν  έναν –  έναν τους ατομικούς αλλά και τους στόχους  όλης της ομάδας.

Μπόρεσαν να αναπτύξουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την τεχνική τους και στα τέσσερα στυλ, τις σωματικές και τις πνευματικές ικανότητές τους, την αγωνιστικότητά τους, την ικανότητα να βάζουν ουσιαστικούς στόχους προκειμένου να βελτιώνονται  ακόμα περισσότερο ξεπερνώντας τον εαυτό τους,  να σέβονται τον αντίπαλο, να είναι μέλη της ομάδας και να λειτουργούν μέσα σ' αυτή με ήθος.

Είναι έτοιμοι σωματικά και πνευματικά να συνεχίσουν το ίδιο επιτυχημένα την πορεία τους στις  αγωνιστικές κατηγορίες».

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Χρυσά μετάλλια:ΚΟΥΝΤΟΥΛΑ ΑΡΕΤΗ (400ΕΛ-11ΕΤ), ΙΑΝΝΙΤΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (100ΥΠ-11ΕΤ, 200ΥΠ-11ΕΤ), ΘΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (400ΜΑ-12ΕΤ), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (100ΥΠ-12ΕΤ, 200ΥΠ-12ΕΤ), ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (50ΠΡ-12ΕΤ, 100ΠΡ-12ΕΤ, 200ΠΡ-12ΕΤ)

Σκυτάλες: 4Χ100 Ελεύθερο & 4Χ100 Μικτή ομαδική Αγόρια 12 ετών.

Αργυρό μετάλλιο: ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑ ΑΡΕΤΗ (200ΕΛ-11ΕΤ)

Χάλκινο μετάλλιο: ΘΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (800ΜΑ-12ΕΤ)

Οι υπόλοιπες συμ:

12 ετών

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΓΚΙΤΕΡΣΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΑΡΤΣΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΝΤΙΤΣΑ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΝΤΟΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΑΛΑΡΙΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΡΙΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΤΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΣΤΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

11 ετών

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΜΠΟΥΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΝΤΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΡΟΣ

 Η Διοίκηση της «Νίκης», ο έφορος και η Διοικούσα Επιτροπή  του τμήματος,  καθώς και οι συγχαίρουν όλους τους κολυμβητές και τις καθώς και τους προπονητές της προαγωνιστικής ομάδας για τη μεγάλη και επιτυχή προσπάθεια που κατέβαλαν την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε. Εύχονται σε όλους νέες επιτυχίες και καλή αγωνιστική πορεία.

Καλούνται όλα τα παιδιά της πόλης να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και την κολύμβηση. Τα περιμένουν με νέες εγγραφές στο κολυμβητικό τμήμα της ομάδας .  Οι προπονητές καταθέτουν τον καλύτερο εαυτό τους στοχεύοντας να εκπαιδεύσουν τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο, να τους διδάξουν τους κανόνες ορθής κολύμβησης, να αναδείξουν το αγωνιστικό τους ταλέντο.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση